vescan expune “carul cu boi” la brukenthal. medieşeanul a plătit 155.000 de euro pe tablouJoi, 21 octombrie, ora 13,  in Salonul de Muzica din Palatul Brukenthal, Sibiu, Piata Mare, nr.5 are loc evenimentul de predare cu titlu de imprumut a  celebrului tablou “Car cu boi”, de Nicolae Grigorescu, in vederea expunerii in Muzeul National Brukenthal.

Lucrarea a fost achizitionata pe data de 30 septembrie 2010 de catre domnul Mircea Simion Vescan, respectat om de afaceri roman din industria gaziera. Alaturi de Mircea Vescan, vor mai fi prezenti la eveniment domnul Varujan Vosganian, Prim-Vicepresedinte al Uniunii Scriitorilor din Romania, prof. univ. dr. Sabin Adrian Luca, Directorul General al Muzeului National Brukenthal, Alexandru Baldea, Directorul casei de licitatii Artmark si Ioana Cristea, sefa Sectiei de Arta in cadrul Muzeului de Arta al Municipiului Bucuresti. Evenimentul va fi urmat de un cocktail in Salile Palatului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. “Mecena” al artelor ?…Urmeaza zona “lumpenproletariatului”,azile,orfani,manastiri ? Oricum,tineti-o tot asa! Nu ducem nimic dincolo ! Averea este doar desertaciune !