25 de copii de la liceul brukenthal selectaţi să filmeze alături de nicolas cage în "ghost rider 2"Peste 400 de sibieni vor primi 40 de lei pe zi ca să joace în filmul ce se va filma pe centura Sibiului. 25 de copii de la „Bruck” vor juca şi ei în filmul ale cărui filmări vor începe luna viitoare.

Nu mai puţin de 400 de adulţi şi 25 de copii vor face figuraţie în scenele ce vor fi filmate la Sibiu şi în jurul oraşului, începând cu 1 noiembrie. Copiii au fost deja aleşi dintre elevii Liceului Brukenthal. Ei vor fi filmaţi într-o biserică, rugându-se. Pentru fiecare zi de filmări, vor fi plătiţi cu 60 de lei.

Alte scene se vor filma în Piaţa Mare şi pe şantierul centurii ocolitoare a Sibiului. Adulţii vor primi mai puţini bani, 40 de lei pe zi. Sumă deloc neglijabilă, care a atras atenţia localnicilor. În ultimele două zile, s-au înscris deja 200 de sibieni care vor să facă figuraţie în „Ghost Rider 2”. Singurul lucru care li se cere, deocamdată, este să nu poarte haine inscripţionate în timpul filmărilor.
Filmul „Ghost Rider”, lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Scenariştii au decis că merită să facă o continuare, iar majoritatea scenelor vor fi filmate în România. După Sibiu, echipa se mută la Hunedoara, apoi la Constanţa.

sursa: Can Can

Ultima oră

Comentariul meu