marţi se semnează contractul pentru împrumutul berd de 11,5 milioane euroPrimăria doreşte să amenajeze un nou pod peste Cibin şi să reabiliteze un pachet de 40 de străzi cu aceşti bani. Lucrările vor fi făcute începând cu primăvara anului viitor.

Semnarea contractului va avea loc in sala de consiliu a Primariei Sibiu semnarea contractului aferent noului imprumut pe care municipalitatea sibiana il contracteaza de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. „Contractul va fi semnat de primarul Klaus Iohannis ca reprezentant al Municipiului Sibiu si de domnul Jean-Patrick Marquet, Director BERD pentru Infrastructura Municipala si de Mediu” se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

Primăria a anunţat în primăvară că ar vrea să contracteze un credit de aproximativ 10.000.000 de euro, pentru a construi două noi poduri peste râul Cibin,  pentru fluidizarea traficul rutier în două din punctele fierbinţi din oraş, respectiv pe Şoseaua Alba Iulia, în zona actualului pod şi pe străzile Malului şi Râului şi la Piaţa Cibin.

Ultima oră

Comentariul meu