Expresul de Poezie a avut un real succes chiar de la prima ediţie şi a reuşit să adune participanţi de toate vârstele. Emoţia versurilor a putut fi simţită printre zecile de spectatori care au aplaudat după fiecare poezie.

Orient Expres Cafe împreună cu Cenaclul Păltiniş au organizat prima ediţie a unui concurs de recitare în stradă. Evenimentul a avut loc Duminică, 17 Octombrie, începând cu ora 13:00. Vremea a fost perfectă pentru un asemenea eveniment iar publicul a fost mulţumit de prestaţia participanţilor dar şi de calitatea poeziilor. Participanţii au avut vârste cuprinse între 13 şi 84 de ani.

“Am venit ca să recit o poezie creată de mine şi sunt curioasă de reacţia publicului” a declarat Ioana studentă la Facultatea de Medicină.

“Sincer am venit aici pentru bani dar şi să mă distrez. Participând îmi fac cunoscute poeziile şi cine ştie, poate chiar şi prieteni.” a declarat Mihai student la Istorie.

Ei au recitat atât creaţii proprii cât şi a unor poeţi celebri iar după recitarea tuturor poeziilor, juriul a deliberat câştigătorii:
VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan

Locul I 300lei-Vlad Pojoga

Locul II 200lei-Iulia Popa

Locul III 100lei-Ioan Cernat

Premiul de onorare 200lei-Constantin Zgribcea care a fost şi cel mai vârstnic participant (84 de ani)





Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. tatai v-a facut aschii fundurile la poezie :))))))))))))), enorm de mult mi-a placut, poate de l-as fi vazut si mai mult mi-ar fi placut, dar cum sunt de fel cuminte, duminica fac placinte, iar mi-a luat-o altul ‘nainte :))))))))))))))

  2. Theo, ramai la proza si orice alt tip de literatura, pentru moment, lasa poezia in pace.Trebuie sa intelegi un lucru: inca nu ai cititori pentru poeziile tale. Sau tu nu ai inca poezii pentru cititorii de poezie…nu te-ai transformat in „sobolan”……….inca.

  3. Inedit … insa cum retinea si theo, probabil ca era necesara interpretarea sa si „castigi” …de acea, pe bune, trebuia sa fie numit „concurs de Arta Recitativa“, nu de poezie. Incerc sa imi inchipui cum ar fi interpretat Eminescu Scrisoarea a III-a 🙂

  4. mi-a placut mult….simplu, frumos, cu emotie, un moment special….felicitari tuturor ! ne pregatim sufletul pentru editia din decembrie – cind colindele ne vor lumina zilele sfinte ale Craciunului…

  5. Mda..a fost misto..insa nu trebuia sa i zica concurs de poezie ci reprezentatie actoriceasca, arta teatrala ceva de genu.