CSU Sibiu a revenit în fața propriilor fani după ce a învins în intermediara de miercuri la Miercurea Ciuc. Meciul de la ora 18.00 a fost LIVE-VIDEO pe Ora de Sibiu și csufans.ro.

Universitarii nu au reușit să guste din cupa victoriei în propriul fief în actuala ediție de campionat.

CSU a pierdut fără drept de apel în Cupă cu Mediașul, greu cu Ploieștiul și foarte greu cu Clujul.

La universitari nu sunt probleme de lot, dar jucătorii nou veniți, sunt totuși datori în a arăta atât fanilor cât și antrenorului Prakuraitis că merită investiția făcută și să joace sub culorile clubului sibian.
VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
PRIMUL SFERT

AL DOILEA SFERT

AL TREILEA SFERT

AL PATRULEA SFERT

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. e ,lumea de la sala a fost alugata de extraordinara pricepere si de reaua intentie a celor din conducere, care au facut tot posibilul sa alunge oamenii din sala, mai intai l-au dat afara pe singurul om care le-a tinut piept si care a facut performanta din cacatul lor, adica pe peter schomers, si aici amintesc de tensiunile aparute la echipa, din senin, in spatele carora se afla un om cu chelie, despre care o sa pomenim mai incolo, acelasi om care a incercat si sa il dea afara alaturi de alt papagal care nu a mai aparut cu declaratii de pe vremea aceea cand se facea performanta, pt ca acum nu am mai auzit de „domnul” :)) bicher,si care anul trecut l-a adus parca intentionat ca sa ne rada in nas la numit pe clavon antrenor, si a insistat ca antrenorului trebuie s-i dai credit si ca el nu este adeptul schimbarii lui in plin sezon, uitand ce s-a intamplat cu schomers cu doar cateva luni inainte, clavon fiind schimbat doar cand nu se mai putea face prea mult, si dupa tot cat a suferit suporterul sibian anul trecut cu infarngeri dupa ce echipa conducea cu 20 de pct si alte intamplari de genu, o venit sezonul 2010, pe care marele vulc si ai sai ni l-au asigurat ca va fi un dezastru inca inainte de-a incepe, aducand o gluma de antrenor, de care muresul nu a stiut cum sa scape, care la randul lui se pare ca a venit cu niste aratari care au pretentia sa credem despre ei ca sunt jucatori de baschet, fie si numai pt romania, dar au demonstrat ca nici la circ nu sunt buni etc. Cam astea ar fi cateva explicatii pentru sala golala pe care a vazut-o barbary, dar totusi eu supn ca slala a fost plina, in comparatie cu ce va urma, si pt ca am promis ca mai spun ceva de marele conducator, de ce nu are curajul sa isi asume raspunderea, si meciul cu craiova a fost al doilea meci in care si-a luat talpasita la pauza????

  2. masiulis+loyd+bradford egal 9 pct intr-un meci cu craiova. jenant. vrem baschetbalisti nu ciurucuri.

  3. plecati cu totii de la VULC la glumele alea de antrenori si jucatori, nu imi vine sa cred, sper totusi sa fie un cosmar si sa ma trezesc, dar si sa nu dau pe strada sau pe undeva de astia enumarati mai sus, ca nu raspund de faptele mele, pur si simplu isi bat joc de noi, conducatori nesimtiti si de antrenor si jucatorii ce sa mai zic, cum sa joace la sibiu masiulis ala maini de lemn, mascariciul ala de loyd, de bradford ala sau cum masa ii zice nici nu are rost sa discutam, si toti astia antrenati de un lituanian de care ma indoiesc ca a jucat baschet, sau a mai antrenat inainte de mures, dar aia au fost baieti destepti si l-au aruncat afara, dar s-a gasit vulc sa il ia la sibiu

  4. mda, anul trecut credeam ca nu se paote mai rau de atat cu clavon antrenor, din nefericire exista mircea vulc, care s-a gandit ca de ce sa nu se poata mai rau, si a facut tot posibilul ca acest lucru sa se intample, a adus un antrenor de ca ca t, care a venit cu jucatori, de si daca intra vulc in teren este mai buna ca loyd si mai mobil ca masiulis etc. in aceste conditii, MIRCEA LASANEEEEEEEE! ca nu ma intereseaza ce spun unii si altii, ca fara mircea am juca in b, ca in ritmul asta o sa jucam si cu mircea in b. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!