video - gaz metan a învins cu 1-0 la urziceni. todea a marcat în minutul 90!Medieșenii au făcut de departe cel mai bun meci în deplasare în aceste 11 etape. Căpitanul Todea a înscris în prelungiri, dar tot el a văzut și cartonașul roșu pe final de meci.

Plecați spre Urziceni ca să dea lovitura acolo unde Dinamo, Steaua sau FC Vaslui au pierdut, gaziștii lui Cristi Pustai au reușit să învingă meritat, cu 1-0, la capătul unei partide destul de disputate. Pe un gazon care arată mai degrabă ca unul de liga a IV-a decât de liga 1, medieșenii au trecut de câteva ori pe lângă gol. Pârvulescu sau Eric în prima parte, apoi Markovici sau Lazăr, în partea a II-a nu au găsit breșa în poarta lui Cernea. A fost nevoie ca Todea să reia plasat în plasă, în minutul 92, în dreapta portarului Unirii, în prelungirile partidei.

Finalul de meci a fost mai aprins decât s-ar fi așteptat cei prezenți la partidă. Maftei a inflamat spiritele, iar la intrarea în vestiare jucătorii celor două echipe au fost la un pas să se ia la bătaie.


Duminica viitoare cu liderul Oțelul

Gazul revine din etapa viitoare pe propria arenă, după ce a jucat până acum meciurile de acasă pe Municipalul din Sibiu. Gaziștii revin duminica viitoare de la ora 15.00 în fața propriilor fani, pe o arenă reabilitată și care are acum peste 8.000 de locuri pe scaune, dar și un gazon de Liga Campionilor. La Mediaș, unde cu siguranță stadionul va fi arhiplin, vine liderul la zi, Oțelul Galați.

Ultima oră

Comentariul meu