strada ţiglari va fi complet închisă pentru lucrări. giratoriu la târgul oborPrimul tronson al acestei străzi, situat între strada Lungă şi Eschil, se apropie de finalizare.

Lucrările la straturile rutiere pe această stradă au început în luna septembrie, după ce firma Sistem Yapi a finalizat reabilitarea reţelei de canalizare şi SC Apă Canal  a reabilitat reţeaua de apă. DPC SA, prin intermediul unui subantreprenor efectuează în prezent lucrările la straturile rutiere pe primul tronson al străzii, urmând ca în aproximativ o săptămână să înceapă lucrările pe cel de-al doilea tronson, situat între străzile Eschil şi Măgheranului. Dacă pentru primul tronson nu a fost necesară închiderea circulaţiei, în cazul celui de-al doilea, traficul va fi deviat pe străzile adiacente. Data închiderii circulaţiei pe acest tronson şi rutele ocolitoare ce pot fi folosite de participanţii la trafic vor fi făcute publice imediat ce vor fi stabilite.

Sens giratoriu la intersecţia cu Calea Şurii Mari şi drumul Ocnei.

Iniţial, acesta va fi marcat prin elemente de plastic pentru a analiza efectele acestuia în trafic. „În ultima perioadă au fost efectuate o serie de lucrări în această zonă care are o dinamică crescută rezultată din deschiderea unui magazin mare, din faptul că este situată în zona viitoarei centuri ocolitoare, dar şi din faptul că este o rută de trafic greu. De aproximativ o lună traficul greu a fost deviat prin Blaj, datorită lucrărilor care se efectuează la podul de la intrarea în oraşul Alba Iulia. Din acest motiv intrarea în Sibiu dinspre Mediaş a fost suprasolicitată în ultima perioadă şi a necesitat şi din partea noastră o atenţie mai mare.” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stau in tiglari si vreau sa va spun daca este corect ca 2 tevi de canalizare sa ajunga in rozbav raul care trece pe sub calea ferata din cartierul tineretului si toate resturile de la wc ma scuzati co zik asa si nu este corect faza cea mai tare este ca oameni din tiglari incearca sa curete lacul lui binder si akuma acesti muncitori incopetenti au scos o teava de canalizare prin care vara se vor scurge toti

    “`CACATI DE LA WC-URI““ nu e corerct va rog sa va interesati