drumul dintre jina și șugag, peste munți, va fi gata anul viitorLucrările de peste 22 de miloane de lei, vor fi gata conform celor de la CJ Sibiu, în 13 iulie 2011. Și modernizarea drumului judeţean 106 Sibiu-Cornăţel-Alţâna-Bârghiş-Agnita merge bine.

Reabilitarea şi dezvoltarea infrastructurii generale şi de turism în arealul turistic Mărginimea Sibiului – Valea Sebeşului prin modernizarea drumului de interes turistic DJ 106E pe tronsonul Jina – Şugag/Valea Sebeşului/DN 67C, decurge conform planificărilor făcute. ”Lucrările de reabilitare a drumului DJ 106 Jina – Şugag sunt în desfăşurare. Excavaţiile de pământ au fost realizate in proporţie de 87 % iar cele in piatra sau realizat in proporţie de 95 %. Pana acum Antreprenorul a curăţat aproape în totalitate platforma drumului, şi a transportat materialul provenit din excavaţii”, a explicat miercuri președintele Cj Sibiu, Martin Bottesch. Acesta a mai spus că antreprenorul a atacat 6 ziduri de sprijin şi 12 podeţe, urmând ca în perioada următoare să le finalizeze.


Lucrări bune și la Sibiu – Agnita

Și modernizarea drumului judeţean 106 Sibiu-Cornăţel-Alţâna-Bârghiş-Agnita este într-o stare acceptabilă pentru CJ Sibiu. ”Lucrările de reabilitare a drumului sunt în desfăşurare. Până în prezent a fost turnat macadam şi binder pe 80% din drum, iar pe o porţiune mai mică a fost aşternut şi stratul de uzură. În ceea ce priveşte podurile noi, acestea sunt realizate în proporţie de 90%. Licitaţia pentru consolidarea Dealului Dăii se află în desfăşurare”, se arată într-o notă a CJ Sibiu. Licitația pentru lucrările de consolidare din Dealul Dăii nu s-a efectuat încă.

Ultima oră

Comentariul meu