expresul de poezie pe stradă în oraşul de josCenaclul Păltiniş şi Orient Expres Cafe anunţă primul concurs de poezie în stradă de la Sibiu. Evenimentul va avea loc duminică, 17 octombrie, începând cu ora 13:00.

Expresul de Poezie pe stradă este un eveniment inedit care îşi propune să stimuleze spiritul liber prin fumuseţea şi emoţia interpretării celor mai intime gânduri în versuri. „Este pentru prima dată când se organizează un astfel de eveniment la Sibiu. Mi-am dorit ca prin această manifestare să promovăm Sibiul ca un spaţiu animat, un loc bun pentru petrecerea timpului liber, dar mai ales să încurajăm sibienii să participe spontan la activităţi culturale” a declarat Marius Rafa, coordonatorul proiectului.

Recital de poezie pe Ocnei

Expresul de Poezie pe stradă se va desfăşura ca un recital – concurs de poezie la care poate participa oricine. Înscrierile sunt gratuite şi se fac la sediul cafenelei sau la adresa de email expresuldepoezie@gmail.com. Organizatporii evenimentului vor premia cele mai bune interpretări cu premii în bani, în valoare de 300 lei, 200 lei şi respectiv, 100 lei. Concursul va avea loc duminică, 17 octombrie, începând cu ora 13 pe terasa cafenelei Orient Expres din strada Ocnei nr. 8, lângă scările de la Podul Minciunilor.

Ultima oră

Comentariul meu