bălăcăreală politică între boitan şi turcan, blondele sibiului din parlamentul românieiRecentele afirmaţii ale deputatului PD-L de Sibiu, Raluca Turcan, au stârnit furie în sânul PNL-ului, de acolo de unde senatoarea Minerva Boitan a sărit repede cu o replică acidă.

Cuvintele lui Turcan, potrivit cărora parlamentarii Opoziţiei din România sunt nişte „trişti”, care, „obsedaţi” de suspendarea Preşedintelui Traian Băsescu fac şedinţe asemenea întâlnirilor „alcoolicilor anonimi”, în loc să ofere soluţii anti-criză, reprezintă, în opinia Minervei Boitan o probă de crasă demagogie şi în egală măsură şi recunoaşterea incapacităţii Guvernului Boc de a gestiona criza economică.

Iată ce spune Minerva Boitan:

„În calitatea mea de Senator al PNL, îmi exprim dezacordul total faţă de acest tip de conduită politică şi, implicit faţă de modul în care un deputat din tânăra generaţie înţelege lupta politică.

Acest tip de atac furibund la adresa opoziţiei, venit din partea unui membru al unui partid a cărui cotă de credibilitate în rândul cetăţenilor României este într-o evidentă scădere, reprezintă, în realitate o manifestare a disperării. Mai exact, vehemenţa de limbaj este menită să ascundă starea de panică care i-a aprins pe cei din PD-L faţă de perspectiva – inevitabilă de altfel,- de a ieşi definitiv de pe scena politică, ca urmare a incapacităţii de a gestiona eficient criza cu care se confruntă România. În ceea ce priveşte programul de aşa zisa „solidaritate în faţa crizei”, iniţiată de doamna Turcan pentru mituirea – cu o masă caldă – a celor de vârsta a treia din Sibiu, acesta nu face decât să confirme faptul – deja cunoscut – că singura soluţie de criză a PD-L este PĂCĂLIREA cetăţenilor României prin recurgerea la trucuri ieftine ! Susţinerea Guvernului Boc vă asigură economii la bugetul de „solidaritate” prin dispariţia celor pentru care decenţa existenţială a fost redusă la o masă caldă lunar.  Opoziţia are programe şi soluţii pe care, cu siguranţă le va aplica, după plecarea colegilor doamnei Turcan de la putere” încheie Boitan în comunicatul de presă.

Ultima oră

Comentariul meu