pregătiri febrile pentru jazz and more 2010Asociaţia Culturala INTERZONE organizează a 6-a ediţie a festivalulului internaţional Jazz And More, în perioada 15-17octombrie 2010, la Sibiu. Ca si in anii trecuti muzicienii invitati aduc pe scena festivalului sonoritati incomode, directe, inteligente, care provoacă discuţii şi ridică semne de întrebare.

Jazz And More este singurul festival internaţional de muzica contemporana, jazz, muzica improvizata, artrock, muzica electro-acustica, s.a., care se desfăşoară anual în Sibiu. 100% noncomercial, festivalul este dedicat prezentării creaţiilor muzicale ale artistilor români şi străini, acesta  avand drept obiectiv crearea unui cadru special pentru promovarea genurilor muzicale contemporane creative şi a schimbului de idei.

Interpreţi de top

Jazz And More 2010 va prezenta între 15 şi 17 octombrie 2010, la Teatrul Gong din Sibiu, importanţi muzicieni din România şi străinătate. Obiectivul festivalului este acela de a prezenta genuri muzicale cât mai diverse ca abordare artistică, propunându-se concepte noi şi creaţii originale ale unor artişti cu experienţă bogată în jazzul contemporan si muzica improvizata.

Artişti din România, Germania, Australia, USA, Grecia, Finlanda, Anglia, Polonia, vor fi invitaţi să-şi prezinte ultimele creaţii muzicale. Concertele vor avea loc la Teatrul Gong (str Al Odobescu 4), începind cu ora 15:00 .

Bilete de la 35 de lei

Biletele pentru concertele de la Teatrul Gong se vor pune in vanzare in zilele de 11, 12 octombrie intre orele 18:00 si 19:00 in holul Teatrului Gong. Costul unui bilet pe seara este 35 lei, iar un abonament pe cele trei seri este 80 lei. Exista deasemenea bilete cu pret redus pentru elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati la pretul de 30lei /seara, respectiv 65 lei abonamentul.

Ultima oră

Comentariul meu