Ora de Sibiu şi CSU Fans a realizat prima trasmisie comună în direct din Sala Transilvania. Derbiul dintre CSU şi campioana din Ploieşti este în direct pe site-ul nostru şi pe chat-ul fanilor.

Ora de Sibiu şi CSU FANS au parafat o înţelegere prin care transmisiunea video de la Sala Transilvania de la meciul dintre CSU Sibiu şi CSU Ploieşti să fie una comună, cu comentariu şi în condiţii optime. Astfel meciul de sâmbătă 2 octombrie începând cu ora 18:00 a putut fi văzut în direct pe www.oradesibiu.ro şi pe www.csufans.ro. Ora de Sibiu vă oferă posibilitatea să vedeţi şi înregistrarea meciului, imediat după finele partidei de debut a sibienilor în noua ediţie de campionat.

Ora de Sibiu şi CSU FANS vor continua colaborarea pe viitor pentru realizarea de transmisii live de la meciurile CSU Sibiu, dar şi de la conferinţele de presă de după partide.
VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
PRIMUL SFERT

SFERTUL AL DOILEA

SFERTUL AL TREILEA

ULTIMUL SFERT

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Buna initiativa, dar sincer comentariu e sub orice critica, mai bine il pun pe mute. Sincer nu ati gasit pe cineva care sa stie ceva baschet??? macar daca era entuziasmata dar e „siktyr kebab” total. Nu vreau sa fiu rau dar nu ma pot abtine. Nu cred ca trebuie sa dau exemple … da un play si o sa vezi la ce ma refer. Poate data viitoare invata mai bine care sunt jucatorii si ceva din ce inseamna baschet.

  2. cine a spus ca speranta moare ultima, nu stia de csu sibiu! pacat, pacat de echipa asta si de oras:(