csu – asesoft e live-video pe ora de sibiu. bradford debutează la sibiuPartida de sâmbătă după amiază de la ora 18.00 va fi în direct în sistem live-video pe site-ul nostru. Meciul poate fi urmărit apoi şi înregistrat pe pagina noastră de web.

Ora de Sibiu va relua odată cu meciul dintre CSU Sibiu şi campioana Asesoft Ploieşti, şirul transmisiunilor live de baschet, la principalele partide disputate de CSU şi care nu vor fi televizate de vreun canal naţional de televiziune.

La CSU va juca şi nou venitul Niky Bradford. Americanul de 2.00 metri este în lotul pentru această importantă partidă care contează pentru prima etapă a campionatului naţional de baschet, 2010 – 2011.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. mda, ii aud pe multi care ne indeamna sa fim optimisti ca asa a fost in fiecare an, mai si citesc pe forum tot felul de comentarii unele venit de la oameni care cel putin dupa varsta par ca stiu cu ce sa mananca baschetul la sibiu, dar hai sa fim seriosi,scuzele anul asta sunt penibile, cu un buget putin mai mare nu ne-am permis sa aducem nici macar straini bunei, ca la romani ne-am luat gandul de mult, iar porcaria aia cum ca nu sunt bani iar pica pentru ca fosti jucatori au semnat cu alte echipe in campionat fara ca sa fie macar luati in seama de sibiu, nu au cerut mai mult decat altii si acest lucru cred ca poate fi dovedit chiar de revista fanilor care ar putea sa le ia un interviu, chiar ii rog daca nu s-au gandit deja. in legatura cu banii, o conducere capabila trebuie sa faca ceva ca sa ii atraga, nu sa faca caClasa politica si sa incerece sa loveasca tot in fraieri, adica in suporteri, dar la lubui lucrurile nu stau deloc roz si unul din motivele pentru care csu se afla in aceasta situatie esti si faptul ca acum conducerea si-a gasit un fraier supus, dar care nu este neamt ci baltic, restul sunt povesti ale unor oameni care ori sunt prea optimisti, ori au unele legaturi cu oamenii din conducere sau cu marii jucatori romani.