gaz metan mediaș a remizat 0-0 la brașov și e pe locul 4 în liga 1!Mediașul a câștigat pentru prima dată în ultimii 3 ani puncte pe terenul celor de la Fc Brașov. Gazul joacă duminică pe Municipal de la ora 14.00 cu FC Vaslui.

Medieșenii s-au apropiat mai periculos după pauză de buturile gazdelor, dar nu au reușit să înscrie. De partea cealaltă gazdele au avut și ele câteva bune ocazii de a înscrie, dar până la urmă meciul s-a încheiat 0-0.

Tehnicianul Cristian Pustai a declarat, după meci, că formaţia Gaz Metan Mediaş a demonstrat, în partida cu FC Braşov, scor 0-0, că rămâne o „nucă tare” pentru orice echipă din Liga I.

„A fost un joc frumos, chiar dacă s-a terminat 0-0. Ştim că vom întâlni o echipă omogenă, care deşi a pierdut mulţi jucători rămâne agresivă. Consider că nu am reuşit mai mult pentru că nu am îndrăznit să speculăm greşelile adversarilor şi să-i suprindem pe contraatct. Am demonstrat că Gaz Metan este o nucă tare pentru orice echipă. Am reuşit în sfârşit să luăm un punct de la Braşov şi de acum înainte sper să stricăm tradiţia. Cât despre cupele europene, e o pălărie prea mare pentru Gaz Metan, dar dacă vom ajunge acolo, normal că nu ne vom da la o parte”, a comentat Pustai.

Tehnicianul consideră ca fiind un lucru pozitiv faptul că jucătorii erau nemulţumiţi de remiza cu FC Braşov.

Ultima oră

Comentariul meu