Niciodată CSU Sibiu nu a pierdut așa de categoric pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Prakuraitis crede că apărarea agresivă a Mediașului a fost arma oaspeților. La final doar Ban și ”Bâtă” au mers să salute galeria.

Sibiul a început prost și a terminat și mai prost meciul din Cupa României, cu Gaz Metan Mediaș. Oaspeții i-au luat tare pe jucătorii lui Prakuraitis încă din primul sfert. Gazul a condus cu 8-0 după primele 5 minute. Sibiul a marcat primele puncte abia după 5 minute și 6 secunde, Loyd punând mingea în coș de dincolo de linia de 3 puncte. A fost însă un simplu foc de paie. Dumitrescu, Nicoară și mai ales Howell au zburdat pe teren și primele 10 minute au consființit scrorul de 10-21 pe tabelă.

VEZI AICI SFERTUL DOI

Sfertul trei la discreția Gazului

Nici în sfertul doi lucrurile nu s-au schimbat. Prakuraitis a mutat prin introducerea lui Lefter și Dinu și apoi mai târziu l-a băgat și pe Calotă. Degeaba însă… Mașina de baschet din Mediaș, a continuat să tragă bine la coș. Când nu a marcat Dumitrescu sau Nicoară, au ieșit la rampă Velickovic și din nou Howell, astfel că până la pauza mare diferența a ajuns să fie de 19 de puncte, scor 21-40.

VEZI AICI SFERTUL 3


Gaz letal după pauză

Dacă pauza ar fi trebuit să fie un sfetnic bun pentru sibieni, ei bine nu a fost deloc așa. Masiulis a ajuns să fie huiduit pentru jocul slab, Haiduc și Brown nu au jucat mai nimic, iar Loyd nu a putut să facă totul de unul singur. Și de parcă nu era îndeajuns Mediașul s-a apărat și mai bine. Cu 10 minute înainte de final oaspeții din Sala Transilvania conduceau cu 48 -72. În ultimul sfert Sibiul a fost aproape de umilință totală. Gazul a avut 33 de puncte avans în minutul 54, scor 50 – 83, dar până la final au rămas doar 30, înfrângerea cu 62-92, fiind mai mult decât un duș rece pentru CSU. Sibiul trebuie să meargă duminică la Mediaș ca să mai dreagă busuiocul și în inimile fanilor, plecați dezamgiți de la sală după această partidă.

VEZI AICI ULTIMELE 5 MINUTE ALE MECIULUI

CSU SIBIU:

Dinu 2, Ban 3, Brown 7, Haiduc 7, Calotă 6, Tănase 3, Lefter 2, Crăciun 9, Masiulis 6, Loyd 7, Harrison 10.

GAZ METAN:

Ivanovic 9, Mitchell 9, Drăgușin 5, Dumitrescu 10, Muntean 6, Velickovic 8, Howell 20, Jucan 7, Nicoară 18.

[nggallery id=625]

STIRI DE MECI

S-a stricat tabela

Tabela electronică de la Sala Transilvania a dat din nou semne de oboseală. La meciul de miercuri seară aceasta nu a mai afișat greșelile personale ale jucătorilor și nici pe cele de echipă. Altfel la meci au fost prezenți și președintele clubului gazist, Corin Emil Cindrea, alături de proaspătul demisionar din fruntea Transgaz, Florin Muntean, cel care a venit să își vadă fiul cum joacă. Și fostul prefect Ilie Mitea a luat loc alături de directorul executiv al lui CSU, Mircea Vulc, cel care a plecat vădit dezamăgit de la sală după meciul cu Mediașul.

Galerie de la Mediaș

Deși inițial au anunțat că nu vin cu galerie la meci, medieșenii au fost susținuți de către aproximativ 50 de fani, care au cântat și au scandat mai tot meciul. Și galeria lui CSU a fost prezentă în tribune, dar în număr mai mic decât ne-am obișnuit în ultimele sezoane. Fanii lui CSU s-au supărat pe medieșeanul Drăgușin, cel care a avut o intrare mai dură la americanul Loyd, care a ieșit accidentat în sfertul 4.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. alooo ce se intampla sibiu? sunteti in colaps!!!? forzza Gaz Metan Medias … intotdeauna superiori !!!!!

  2. mda multi au zis ca sunt doar meciuri de pragatire, ca echipa nu este rodata, si alte aberatii, dar cred ca si ei incercau sa ascunda ceea ce este evident, anu asta ne batem pentru evitarea divizei b, daca se pastreaza lotul asta, daca am ajuns in situatia in care VEDETELE echipei sunt REZERVELE din trecut,romanii sunt care sunt, ce pretentii sa mai avem? am adus antrenor de locul 10 si jucatori la fel, sa speram ca o sa prindem locul asta macar, acum macar se poate bucura craciun, ca poate sa joace si acum ar avea dreptate dara ar spune ce spunea in trecut ca romanii pot sa joace la acelasi nivel ca straini, da la asa echipa toti sunt la fel varza!!! din pacate singura speranta este ca macar acum in ultimul ceas marele conducator mircea vulc sa faca ceva si sa aduca niste jucatori acceptabili, nu de alta dar cu un buget mai mare ca anul trecut, avem o echipa mai de caca ca atunci, mai bine renuntau la doi jucatori romani mari sperante, de 100 de ani, si cu surplusul de buget se incerca pastrarea lui herndon si roberson, ca celialti; johnson(mult peste loyd asta, daca are scheme) si smith nu cred ca cereau mai mult, si cu harrison sau cu little 2 care sper sa fie macar la jumatatea valorii lui little 1, si nu un nou bell, am fi avut echipa. a si chiar daca m-am lungit cam mult as mai vrea sa pun o intrebare, daca bugetul este comparabil cu cel de acum doi ani oare chiar nu se poate sa avem o echipa macar de valoarea celei de atunci, ca totusi nu era criza ca acum? si ca incheiere as vrea sa spun:ca atat timp cat la sibiu, va exista o conducere incapabila, care asteapta sa vina sponsorii la ea, nu sa ii caute, si atata timp cat nu va mai fi un antrenor, ca Schomers, daca nu chiar el,care sa faca bici din ca ca t, echipa care sa se bata acolo in fata nu va mai exista, asta cu toata dorina suporterilor, dintre care jumatate o sa dispara, doar a-ti vazut azi ce s-a intamplat cand galeria a cerut salii sa se ridice in picioare.