csu cheamă fanii la derbiul cu gaz metan. masiulis este accidentatMasiulis este indisponibil pentru prima partida oficiala disputata de CSU Sibiu are loc miercuri de la ora 18:00 la Sala Transilvania, împotriva echipei Gaz Metan Medias in Cupa Romaniei la baschet masculin.

Clubul sibian a vândut deja câteva sute de bilete pentru meciul de miercuri. CSU vinde în continuare și abonamente pentru sezonul viitor. În altă ordine de idei antrenorul Prakuraitis are șanse infime ca să se poată baza, măcar câteva minute pe conaționalul său Masiulis. Baschetbalistul lui Csu nu a făcut deloc antrenamente în ultimele zile din cauza unor dureri la spate și deocamdată este indisponibil pentru partida cu Gazul. CSU anunță că biletele pentru aceasta partida au fost puse în vânzare incepand de joia trecută, la sediul clubului din strada Rennes nr.2. ”Pretul acestora este de 10 si respectiv 15 lei la sectorul VIP. Biletele pot fi achizitionate de la casieria clubului intre orele 8-16, iar in ziua meciului acestea pot fi procurate de la Sala Transilvania”,  se arată într-un comunicat al clubului sibian.

Gazul fără fani. Debutează Little

Clubul Gaz Metan nu a trimis nicio solicitare pentru bilete la meciul de miercuri seară. Clubul sibian rezervase un anumit număr de locuri pentru fanii din Mediaș, dar acestea vor fi puse la dispoziția fanilor lui CSU. Altfel miercuri debutează oficial și Theophilus Little. Pivotul originar din Insulele Virgine în vârstă de 26 ani este la a doua experienţă pe bătrânul continent după ce în stagiunea 2007/08 a avut un contract cu germanii de la Aschersleben Tigers din Regionalliga. El a bifat o singură prezenţă la această echipă. Little are 2.08 metri şi 118 kilograme şi este absolvent al universităţii Arkansas St. El a jucat patru ani în NCAA, mai exact între 2003 şi 2007.
Little a jucat și în meciul pierdut de CSU în weekendul trecut la Craiova cu 58-57.

Ultima oră

Comentariul meu