eric gol si victorie pentru gaz metan cu u clujCu un gol şi o pasă de gol cu călcâiul, Eric (foto) rămâne omul-cheie al lui Pustai, care răsuflă uşurat după 3-1 cu „U” Cluj.

Până nu demult în liga secundă, Gaz Metan şi „U” Cluj au ajuns să se lupte pentru primul loc în Liga I. Pustai a ales să joace împotriva Universităţii cu „piticii” Alex Munteanu şi Eric reprofilaţi în atac. Cei doi nu s-au mişcat însă în prima jumătate de oră de lângă Munteanu şi Cvirik. Pericolul a urmărit astfel poarta lui Pleşca, când Lemnaru a scăpat singur cu portarul Gazului, dar a ratat preluarea (17). Pustai s-a prins că atacul gândit de el nu funcţionează şi l-a mutat pe Alex Munteanu în dreapta, lăsându-l în atac doar pe Eric, sprijinit de Hoban, iar Gazul s-a dovedit letal.

După o combinaţie Munteanu – Eric, brazilianul s-a trezit singur cu Matache şi l-a executat sigur pe portarul lui „U” (41). Niculescu a ratat de două ori egalarea în partea secundă (58, 61), iar apoi Eric l-a lansat cu călcâiul pe Muntean pentru 2-0 (68). Cvirik a menţinut speranţele Clujului cu un gol cu capul (75), iar atacurile disperate ale „şepcilor roşii” s-au sfârşit tot cu un gol la poarta lui Matache: Kubala (90+3).

sursa: prosport.ro

Ultima oră

Comentariul meu