injunghiat de fiul sau la agnita, dupa ce au baut impreunaÎn seara zilei de 16 septembrie, în jurul orelor 20.50, Poliţia Oraşului Agnita a fost sesizată cu privire la faptul că în imobilul familiei C. din localitate s-a produs o agresiune.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita, care în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a stabilit ca in seara zilei de 16.09.2010, C. Ioan, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Agnita, pe fondul consumului de alcool, l-a agresat pe tatăl său, C. Simion, în vârstă de 71 de ani, aplicându-i o lovitură cu un cuţit de bucătărie în zona subaxilară stânga.Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, pentru acordarea asistenţei medicale de specialitate. „Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să fie stabilită încadrarea juridică a faptei”, spune Luciana Baltes, purtator de cuvant la IPJ Sibiu.

Dus de urgenta la spital

In cursul noptii, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus un pacient de 71 de ani, din Agnita, victima unei agresiuni. „Pacientul prezenta o plaga injunghiata nepenetranta in zona latero-toracica stanga, acesta a primit ingrijiri medicale de specialitate si ramane sub tratament si supraveghere in cadrul Sectiei Clinice Chirurgie I”, spune Raluca Pusca, purtator de cuvant la spitalul judetean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dupa cat avem de suferit cu cele intamplate in seara zile de 16 septembrie in Agnita mai si scrie-ti ca victima a consumat alcool cu faptasul. Tatal meu care este victima nu consuma nici picatura de alcool de cativa ani buni. Cum poate Carol Andrei sa scrie asa ceva?