primele pregătiri pentru târgul de crăciunMunicipalitatea sibiană în colaborare cu organizatorii Târgului de Crăciun au demarat pregătirile pentru ce-a de-a patra ediţie a Târgului. Acesta se va desfăşura şi anul acesta în Piaţa mare în perioada 27 noiembrie 2010 – 2 ianuarie 2011.

“Pentru ca ediţia a patra a Târgului de Crăciun să se ridice la înălţimea aşteptărilor sibienilor şi vizitatorilor pregătirile au început foarte din timp. Comercianţii au posibilitatea să se informeze despre condiţiile de participare la târg, iar organizatorii vor putea face o selecţie a produselor pentru ca numai cele de calitate să ajungă să fie prezentate sibienilor” a declarat primarul Klaus Iohannis. Ca în fiecare an, comercianți din toată țara vor fi prezenți pentru a garanta o ofertă bogată de produse specifice Sărbătorilor. O noutate vor fi cele 30 de căsuțe nou construite, care le vor înlocui pe cele de anii trecuţi. Astfel toate standurile vor avea o culoare deschisă și un aspect unitar, mai plăcut. În total vor fi montate 60 de căsuțe decorate în spirit de sărbătoare.

Comercianții interesați să participe la Târgul de Crăciun din Sibiu 2010 pot accesa pagina web www.targuldecraciun.ro sau solicita informații la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.

Copiii vor fi din nou în centrul atenției, pentru ei fiind amenajată o zonă cu atracții mecanice, dar și un program cultural care să le ofere amintiri de neuitat. Copiii din grădinițe, școli și coruri sunt aşteptaţi de asemenea să se înscrie pentru a cânta pe scena din Piața Mare. Fiecare dintre ei va fi întâmpinat cu o băutură caldă și ceva delicios de mâncare. Mai multe informații se găsesc pe site-ul Târgului.

Târgul de Crăciun din Sibiu este organizat începând cu anul 2007 de Primăria Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, în parteneriat cu Fundația Austria Pro România. Târgul este realizat după modelul marilor târguri de Crăciun din Europa și respectă un concept tradițional.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii