iohannis despre posibilitatea de a deveni premier: şanse au fost toamna trecută, acum nuPrimarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, nu crede că mai are şanse de a deveni premier, în condiţiile politice actuale, dar susţine că este în continuare în relaţii bune atât cu Victor Ponta, cât şi cu Crin Antonescu.

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, în ce relaţii este în ultima perioadă cu liderul PNL, Crin Antonescu, sau cu cel al PSD, Victor Ponta, Iohannis a spus că este „în relaţii bune” şi că se va mai întâlni cu cei doi.

O să mă mai întâlnesc (cu Crin Antonescu – n.r.), suntem în relaţii bune, nu văd de ce nu ne-am întâlni. Şi cu domnul Ponta sunt în relaţii bune”, a spus Iohannis.

În plus, acesta a precizat că discută „politică” la întâlnirile pe care le are cu Crin Antonescu.

Răspunzând unei întrebări referitoare la şansele pe care le are să devină premier, Iohannis a spus că nu crede că mai este cazul.

Şanse au fost în toamna trecută. Acum, nu. După părerea mea, nu„, a afirmat Iohannis.

Liderul PNL, Crin Antonescu, i-a făcut, la începutul lunii septembrie, o vizită primarului Klaus Iohannis, la sediul Primăriei Sibiu. La finalul acesteia, Iohannis a declarat că au discutat „politică şi situaţia actuală”.

În 6 septembrie, preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara că varianta Klaus Iohannis ca premier în fruntea unui Guvern de criză „rămâne în picioare” în opinia sa, precizând că partidul nu a luat o decizei în acest sens şi că nu ştie în acest moment dacă primarul Sibiului ar accepta o nouă ofertă

Ultima oră

Comentariul meu