paznic bătut şi legat de hoţi într-o fabrică din tălmaciuIn cursul acestei nopti, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns un pacient in varsta de 57, din Talmaciu, victima unei agresiuni.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial cu ablatie dentara post traumatica, fractura de sinus maxilar drept, traumatism la nivelul genunchiului drept si bratului stang. Acesta a ramas in cursul noptii sub supraveghere si tratament in cadrul UPU, iar in acesta dimineata primeste consulturile de specialitate (ORL si Oftalmologic) si se va decide daca pacientul necesita internare”, spun medicii din Sibiu.

Bătut de 3 hoţi
Pacientul a povestit ca era in schimbul de nospte la fabrica de cherestea din talmaciu si ca a auzit niste zgomote ciudate intr-o anexa a fabricii si a mers sa vada ce se intampla. Cand a ajuns in locul respectiv a vazut trei barbati mascati care incercau ca fure un seif, in acel moment barbatii s-au napustit asupra lui, l-au lovit si l-au legat. Se pare ca barbatul a reusit sa scape si a sunat la politie.

Ultima oră

Comentariul meu