tordai nu a fost uitat de fanii și oficialii lui csu sibiu.
Tordai nu a fost uitat de fanii și oficialii lui CSU Sibiu.

Tordai nu a fost uitat de fanii și oficialii lui CSU Sibiu.Sibiul nu a avut probleme cu BC Argeș Pitești, dar jocul echipei nu funcționează probabil cum și-ar dori antrenorul Prakuraitis.

CSU a evoluat destul de bine în noua formulă, la prima partidă oficială disputată în fața propriilor fani, la Sala Transilvania, în această toamnă. Prakuraitis a rulat aproape tot lotul pe care îl are la dispoziție în prima partidă de la memorialul Elemer Tordai, numai Dohi rămânând fără minute jucate sâmbătă seară. Sibiul a condus la capătul primului sfert cu 16 – 14, iar în sfertul doi a început o adevărată rotație a jucătorilor din lot. CSU a avut la pauza mare un avantaj de 5 puncte pe tabelă, scor31-26, iar după sfertul trei diferența a mai crescut cu un punct, scor 44-38. Brown și Harrison au fost principalii marcatori la capătul partidei pe care universitarii au câștigat-o meritat cu 70-61.

CSU Sibiu:

Brown 13 puncte, Haiduc 8 puncte, Calotă 6 puncte, Tănase 2 puncte, Crăciun 10 puncte, Masiulis 6 puncte, Loyd 12 puncte, Harrison 13 puncte.

Pitești:

Voinescu 3 puncte, Gennie 17 puncte, Stefanovic 1 punct, Vujacic 18 puncte, Șenai 6 puncte, Shewmake 4 puncte, Eichelberger 12 puncte.


video - csu sibiu, victorie cu 70-61 în fața piteștiului la memorialul tordaiSTIRI DE MECI

Interzis la vuvuzele

Prezența în Sala Transilvania a câtorva persoane care au folosit celebrele vuvuzele nu a fost deloc pe placul spectatorilor și nici a oficialilor lui CSU Sibiu. În campionat și meciurile oficiale acestea vor fi interzise pe viitor. ”Nu suntem de acord cu folosirea unor astfel de obiecte. Nu vom permite accesul cu ele în sală la partidele jucate de noi pe teren propriu”, a spus directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc.

video - csu sibiu, victorie cu 70-61 în fața piteștiului la memorialul tordaiGazul a avut spioni

Gaz Metan Mediaș a trimis spion la meciul Sibiului, având în vedere că cele două grupări se vor confrunta în 22 septembrie în primul tur al Cupei României. Ovidiu Teleabă a fost prezent în tribune și a luat notițe pe tot parcursul meciului. Așa se explică probabil și faptul că antrenorul Sibiului a folosit toți jucătorii din lot.

Spectatori puțini

Deși intrarea a fost gratuită la meciurile de sâmbătă și va fi în continuare și la partidele de duminică și luni, în Sala Transilvania abia dacă s-au strâns aproximativ 500-600 de spectatori. Duminică au loc partidele CSM Bucuresti – BC Arges Pitesti (ora 17.00) și CSU Sibiu – Energia Rovinari (ora 19.00).

video - csu sibiu, victorie cu 70-61 în fața piteștiului la memorialul tordaiDepunere de coroane și omagiu la mormântul lui ”Toci”

Duminică, 12 august 2010, la ora 11.00, reprezentanți și jucători ai clubului CSU Sibiu, alături de antrenori și jucători de la grupările CSM București, BC Argeș Pitești și Energia Rovinari, vor depune o coroană de flori și vor aprinde câte o lumânare la mormântul regretatului Elemer Tordai, jucător decedat în urmă cu 3 ani. Fanii nu l-au uitat pe ”Toci” și i-au scandat numele de mai multe ori la meciurile de sâmbătă. În memoria lui Tordai a fost ținut și un moment de reculegere înainte de meciul dintre CSU și Pitești.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu