csu sibiu revine la echipamentul în culorile galben și albastruUniversitarii vor juca în principal cu echipament galben, iar cel de rezervă este albastru. S-au stabilit numerele de pe tricourile jucătorilor lui CSU.

Clubul sibian a decis că echipamentul de rezervă în sezonul 2010 – 2011 să fie de culoare albastră, renunțându-se astfel la culoarea neagră, ce a fost folosită în sezonul precedent. Sibienii vor evolua în noul echipament începând chiar de la memorialul Elemer Tordai ce începe sâmbătă de la ora 17.00 cu meciul dintre CSM Bucureşti şi Energia Rovinari. CSU Sibiu dispută prima partidă în faţa propriilor fani, în aceeiaşi zi cu începere de la ora 19.00 împotriva celor de la BC Argeş Piteşti. Turneul se termină luni la ora 12.00 cu meciul dintre CSU Sibiu şi CSM Bucureşti.Deşi s-a dorit iniţial ca această competiţie să fie de vineri până duminică, nu s-a putut acest lucru, deoarece sala Transilvania este închiriată pentru un eveniment privat.

Loyd are numărul 23

Clubul sibian, de comun acord cu jucătorii, au stabilit cu ce numere vor evolua universitarii pe tricouri, în noul sezon. Astfel lituanianul Masiulis va juca cu numărul 21, americanul Loyd cu numărul 23, iar Brown și-a păstrat numărul 7. Harrison va evolua cu numărul 55 pe spate, în timp ce Calotă va avea imprimat numărul 11. Crăciun joacă așa cum ne-a obișnuit cu numărul 15, iar Haiduc a ales numărul 10. Ban are numărul 6, Dinu, are numărul 4, Dohi are numărul 14, Tănase va evolua cu numărul 12, iar Lefeter a ales numărul 13.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. INCEP comentariul incepand sa scriu de la inceputul randului ca: “începând chiar de la memorialul Elemer Tordai ce începe sâmbătă” si continui comentariul tot cu inceputul care incepe de sambata 😉