un tânăr din apoldu de jos a fost rupt în bătaie în curtea casei saleBărbatul de 36 de ani a povestit ca sambata noaptea era in curte cu un cumnat si cu copii, cand pe poarta au navalit patru persoane si una dintre acestea l-a lovit.

In cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns un pacient in varsta de 36 de ani, din Apoldu de Jos, victima unei agresiuni. „Barbatul prezenta un traumatism cranio-facial, o fractura de perete anterior sinus maxilar si una de arcada zigomatica, pentru care a necesitat interventie chirurgicala de repozitionare a oaselor fracturate. In prezent, starea pacientului este buna, acesta trebuie insa sa mai ramana pentru tratament si supraveghere in cadrul Sectiei Clinice ORL”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Bătut din greşeală
Rănitul a povestit ca sambata noaptea era in curte cu un cumnat si cu copii, cand pe poarta au navalit patru persoane si una dintre acestea l-a lovit. Barbatul sustine ca cei patru  ar fi avut ceva de impartit si ca se certau pe strada, iar unul dintre ei a incercat sa scape intrand chiar in curtea sa. Desi avea lovituri serioase, barbatul a ajuns abia ieri la UPU, unde a fost adus de fratele sau.

Ultima oră

Comentariul meu