împuşcaţii de la netuş cercetaţi pentru ultrajPersoanele împuşcate cu gloanţe de cauciuc au făcut scandal la discoteca din localitate. Armamentul folosit de agenţii de pază ai discotecii a fost ridicat în vederea expertizării balistice.

Scandalul avut loc zilele trecute în incinta unei discoteci din localitatea Netuş a fost elucidat de poliţia Sibiu. Poliţiştii spun că acolo s-a produs o altercaţie între doi localnici, respectiv C. Nicolae, în vârstă de 23 de ani şi C. Victor, în vârstă de 19 ani. Pentru a aplana conflictul, agenţii care asigurau paza în interiorul societăţii, l-au scos afara pe C. Nicolae, moment în care a intervenit în sprijinul său C. Victor. Acesta din urmă a spart un geam şi mai multe sticle goale. Ulterior, în sprijinul tinerilor au mai intervenit alţi 3 bărbaţi, toţi identificaţi şi domicilaţi în localitate (C. Herman, B. Constantin, C. Traian).

Şi împuşcaţi şi cercetaţi

Împotriva agresorilor agenţii de pază au folosit bastoanele din dotare, iar pentru aplanarea conflictului şi dispersarea grupului de tineri au fost trase focuri de armă neletală, cu bilă de cauciuc. Ca urmare a folosirii armanentului neletal de către agenţii de pază, patru tineri au fost uşor răniţi, unul dintre ei, C. Herman fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Grupul de tineri este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig şi Postului de Poliţie Iacobeni. „În ceea ce-i priveşte pe angajaţii societăţii de pază, armamentul acestora a fost ridicat în vederea expertizării balistice, iar societăţii i-au fost solicitate documentele referitoare la situaţia agenţilor, contractul de muncă, atribuţiile şi competenţele agenţilor în activitatea pe care o desfăşurau, în vederea stabilitii legalităţii modalităţii de intervenţie”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Politia minte cu nerusinare habar nau cine a facut ancheta politia de la iacobeni ioi tulai vai