Primarul din Voluntari a cerut-o pe Gabriela Firea de nevastăPrimarul comunei Voluntari, Florentin Pandele, a reacţionat în urma articolelor apărute astăzi în presă, prin care ar fi cerut-o de nevastă pe vedeta Antenei 3, Gabriela Vrânceanu Firea. Acesta a recunoscut că o iubeşte pe prezentatoare şi că doreşte să se căsătorească în curând cu ea.

„Da este adevărat! Am cerut-o în căsătorie pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea! O femeie pe care o iubesc şi o respect foarte mult! Înainte de a fi persoană publică sunt un om normal cu sentimente şi trăiri ca oricare altul! L-am cunoscut pe Răzvan, Dumnezeu să-l odihnească, şi aş fi unul dintre cei mai fericiţi bărbaţi dacă Gabriela m-ar iubi, respecta şi mi-ar fi aşa de devotată cum i-a fost lui! Dacă Gabriela va accepta cererea mea în căsătorie m-aş căsători cu ea «imediat»!”, se arată în comunicatul trimis de Pandele. Vedeta Antenei 3 a declarat unui cotidian central că se simte onorată de solicitarea edilului. „Am fost cerută în căsătorie. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul. Am trecut prin patru ani cumpliţi din cauza bolii grave a soţului meu, pe care îl regret enorm, şi nouă luni de doliu. Poate Dumnezeu îmi pregăteşte şi un „anotimp” mai însorit. Dacă nu doar pentru mine, măcar pentru fiul meu adolescent, care simte nevoia de stabilitate şi ocrotire”, a declarat Firea într-un cotidian central.

Vedeta Antenei 3 destul de curtată
Gabriela Vrânceanu Firea a mai spus că a primit până acum trei cereri în căsătorie, dar cea care a onorat-o cel mai mult a fost a edilului din Voluntari. „Suntem doi oameni singuri, fiecare am trecut printr-o căsătorie, eu de 17 ani, el de 15 ani. Vom vedea ce ne rezervă soarta”, a mai spus Firea. Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele se află acum în concediu. Asistenta jurnalistei a confirmat pentru reporterii Adevărul de Seară că vedeta Antenei 3 va reveni din concediu peste o săptămână. Răzan, soţul Gabrielei, a încetat din viaţă la începutul acestui an, în urma unui stop cardio-respirator. Acesta suferise, în urmă cu câţiva ani, un transplant renal care a dus la o serie de complicaţii.

Primarul Pandele a fost căsătorit timp de 15 ani
Florentin Pandele a fost căsătorit timp de 15 ani şi are doi copii, Andrei-Ionuţ – absolvent al IATC Bucureşti, Secţia Actorie şi Bogdan – absolvent ASE Bucureşti, specializarea „Relaţii economice internaţionale”. Primarul din Voluntari a fost trimis în judecată la sfârşitul anului 2008 de către procurorii anticorupţie, fiind acuzat de fals intelectual în forma continuată.

Sursa: Adevărul

Ultima oră

Comentariul meu