Mai multe persoane au ajuns sâmbătă seară Urgenţă în Sibiu, după ce au mâncat peşte la nuntă. DSP-ul face acum anchetă la localul unde s-a servit mâncarea.

Mai mulţi sibieni au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la secţia de urgenţe de la spitalul clinic judeţean cu diferite stări de greaţă sau vomă şi au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Oamenii au povestit medicilor că au mâncat aperitivul şi peştele la nunta de la un local din Şelimbăr şi apoi au vomitat. Medicii sibieni au declarat că este vorba de o toxinfecţie alimentară. „Este vorba de o stare generată de o toxinfecţie alimentară. Cei cărora s-a acordat primul ajutor au rămas sub supraveghere medicală”, a explicat medicul Doina David, de la spitalul judeţean Sibiu.

Direcţia pentru Sănătate Publică Sibiu a deschis duminică dimineaţă o anchetă în acest caz. „O echipă de inspectori s-a deplasat la faţa locului pentru a preleva probe. Rezultatele analizelor de laborator vor fi gata săptămâna viitoare” a spus Adela Morar, de la DSP Sibiu.

video: adevarul.ro

Ultima oră

Comentariul meu