abonamente cu 300 şi 400 de lei la meciurile lui csu sibiuClubul sibian a anunţat că abonamentele se ot cumpăra de lunea viitoare. Pensionarii beneficiază totuşi de reducere semnificativă.

Csu Atlassib Sibiu va pune în vânzare începand de luni, 6 septembrie  abonamente pentru partidele susţinute de echipa de baschet pe teren propriu în sezonul 2010-2011. “Abonamentele vor fi valabile la partidele sustinute in Sala Transilvania in Campionatul National (sezonul regulat si play-off), in Cupa Romaniei si in Liga Europei Centrale (CEBL)” se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a echipei CSU Sibiu.

Ieftin pentru pensionari

Pretul abonamentelor este de 400 de lei la sectorul VIP şi 300 de lei în restul sălii Transilvania. Clubul sibian a decis ca pensionarii să plătească doar 75 de lei pentru un abonament care se eliberează pe baza cuponului de pensie şi a Cărţii de Identitate. “Abonamentele se vand la sediul CSU Sibiu din str. Rennes, nr. 2,  zilnic intre orele 8-16, vineri 8-13, pe baza cartii de identitate (sau copie)” se mai arată în comunicatul celor de la CSU Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. e bataie de joc pretul abonamentelor…nu am nimic cu pensionarii dar cei care merg cel mai mult la meciuri sunt tinerii …un abonament trebuie sa recopenseze fanul fidel dandu-i anumite facilitati dar acum e exagerat pretul sa fim seriosi …