csu sibiu participă la memorialul antonio alexeCSU Sibiu va participa in perioada 2-4 septembrie 2010, la Memorialul Antonio Alexe, care se desfasoara la Oradea.

La acest turneu mai participa echipa locala CSM Oradea, BC Mures si Szolnoki Olajbanyaszn (Ungaria). CSU Sibiu, echipa antrenata de Audrius Prakuraitis, va pleca spre Oradea miercuri, 1 septembrie, cu un lot alcatuit din jucatorii: Arturas Masiulis, Michael Harrison, Earl Brown, Jarryd Loyd, Octavian Popa-Calota, Mike Haiduc, Cristi Craciun, George Tanase, Cristi Ban, Andrei Dinu,  Andrei Lefter si Erman Alibec. Singurul jucator incert pentru acest turneu este Mike Haiduc. Acesta acuza dureri la genunchiul stang si se pare ca va fi menajat. Cel mai probabil, primul 5 va fi alcatuit din: Jarryd Loyd, Earl Brown, George Tanase, Michael Harrison si Arturas Masiulis, conform csufans.ro.

Live pe chatul fanilor

CSUFANS va transmite LIVETEXT si audio primul meci de la Oradea, impotriva echipei Szolnoki Olajbanyaszn, pe chat, joi, 2 septembrie, de la ora 17:00.

Iata programul meciurilor de la Memorialul Antonio Alexe:

Joi, 2 septembrie

17:00 CSU Sibiu – Szolnoki Olajbanyaszn

19:00 CSM Oradea – BC Mures

Vineri, 3 septembrie

17:00 Szolnoki Olajbanyaszn – BC Mures

19:00 CSM Oradea – CSU Sibiu

Sambata, 4 septembrie

17:00 CSU Sibiu – BC Mures

19:00 CSM Oradea – Szolnoki Olajbanyaszn

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Doamne cata incompetenta!!!
    In primul rand, nu mai copiati articole cuvant cu cuvant, fara sa le cititi si voi. In al doilea rand, NU merg in acest turneu Andrei Lefter, Andrei Dinu, Erman Alibec si “singurul jucator incert pt acest turneu este” Andrei Dohi(pe intelesul vostru , nici el nu merge)…pt ca nu are cum sa si mearga si sa ramana aks acelasi jucator, adica Mike Haiduc, cum ati zis voi. Din cate observ toata presa sibiana e cam varza la capitolul documentare si publicare…GROOAAZZZNICCC!!!!!!!! Faceti bine si corectati toate articolele!!!!