rugbiştii de la csm sibiu au pierdut partida cu cfr braşovMeciul dintre CSM Sibiu şi CFR CSU Braşov a continuat tradiţia meciurilor-spectacol dintre cele două echipe. Spectatorii veniţi să petreacă o după amiază plăcută pe stadionul Bebe Boboc din Valea Aurie au putut urmări un meci în care s-au marcat 10 încercări.

Cele două echipe au jucat totul pe cartea atacului, acest stil de joc favorizând spectacolul. Chiar dacă sibienii au deschis scorul, echipa de sub Tâmpa a preluat conducerea înainte de pauză. La jumătatea partidei scorul a fost de 26-15 pentru braşoveni. CSM Sibiu a înscris două încercări şi o lovitură de pedeapsă, iar CFR Braşov a marcat patru încercări. Începutul reprizei a doua ne-a arătat din nou o echipă sibiană cu un joc ofensiv, cursiv şi spectaculos. Echipa braşoveană s-a arătat mai pragmatică în gestionarea avantajului obţinut până la pauză şi a marcat de fiecare dată când a avut ocazia. Jocul deschis al celor două echipe s-a concretizat pe tabelă de marcaj prin încă două încercări pentru fiecare echipă.

Etapă grea

Arbitrul Bogdan Cantor a arbitrat un meci fără probleme, desfăşurat sub semnul fair-playului şi al respectului între cele două echipe. Tinerii sibieni, dintre care mai mulţi juniori promovaţi anul acesta de la CSS Şoimii Sibiu au jucat bărbăteşte, cu ambiţie în faţă echipei experimentate şi pragmatice a braşovenilor. Datorită succesului obţinut la Sibiu echipa braşoveană a trecut pe primul loc în clasament, cel puţin pentru o săptămâna. Week-endul viitor, CSM Sibiu va întâlni pe teren propriu pe CSS2 Siromex Baia Mare, contracandidata echipei braşovene la primul loc în grupa Vest a Divizei A.

ARTICOL SCRIS DE HORIA STOICA

Ultima oră

Comentariul meu