Pregatirile pentru primul eveniment auto moto din Sibiu, desfasurat in weekendul 28 – 29 August in parcarea Salii Transilvania, sunt pe ultima suta de metrii, 120 de participanti din toata tara si-au confirmat prezenta la Sibiu Auto Moto Show, printre care si 7 cluburi cu masini tuning : Midnight Racers, Grillfest, Al Tuning, Night Angels, Pink Racers, Shadow Crew, Night Shadows.

In cadrul evenimentului vor exista pe langa standuri de prezentare din domeniul auto moto (firme de tuning, service-uri, motoare si atv-uri) si un traseu pe care isi vor demonstra indemanarea cei de la Crazy Bike si Territory. In afara de acestea organizatorii ofera vizitatorilor posibilitatea de a inchiria kart-uri de strada si de a-si testa indemanarea cu propriu motor enduro sau atv pe traseul amenajat.

Vedeta – un Lamborghini Murcielago

Atat motoarele cat si masinile expuse in cadrul expozitiei se vor intrece la categoriile : „Cel mai bun interior”, „Cel mai bun exterior”, „Cele mai frumoase jante”, „Cel mai bun motor”, “Cea mai frumoasa vopsea” ,” Cea mai buna masina autohtona”,” Cea mai buna setare audio”, ” Cea mai buna masina clasica”, “Cea mai buna masina de raliu”, ” Cea mai extravaganta masina”, “Cel mai frumos motor”, ” Cel mai bun motor unicat”, ” Cel mai bun atv”, ” Cea mai buna masina de teren” si, nu în ultimul rând, se vor lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasa masina a show-ului”. Printre vedetele evenimentului se numara Lamborghini Murcielago, Mitsubishi Eclipse, precum si un adevarat Musclecar american, Ford Mustang GT 500.

video - sute de participanți, un lamborghini murcielago și fete frumoase la sibiu auto moto showTombolă pentru spectatori

Pe parcursul celor 2 zile vor avea loc demonstratii de burnout. Pentru vizitatori organizatorii au pregatit o tombola la care pot participa pe baza biletului de intrare si la care pot castiga premii surpriza. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar copiii de pâna la 12 ani beneficiaza de intrarea gratuita, daca sunt însotiti de un adult.

Concurs de Miss

Tot în cadrul evenimentului va fi desemnata Miss Auto Sibiu Magazine, castigatoarea urmand sa beneficieze de premii oferite de salonul One Diamond Style si aparitia pe coperta revistei Auto Sibiu Magazine. Aspirantele titlului de Miss vor defila pe scena in cadrul unei prezentari de moda inedite.Expozitia va începe sâmbata, de la ora 10 pana la ora 21 iar duminca cu incepere de la ora 10 si cu inchieiere la ora 20.00 cand va avea loc premierea participantilor.

Programul evenimentului

Vineri 27.09.2010

ora 15.00 – Sosire participanti Dark Territory *

ora 19.00 – Premierea participantilor Dark Territory

ora 20.15 – Tur de promovare Sibiu Auto Moto Show

Sambata 28.09.2010

ora 10.00 – Deschiderea oficiala a evenimentului

ora 15.00 – Demonstratii de burnout

ora 17.00 – Demonstratii atv

ora 18.00 – Prezentare de moda cu participantele la Miss ASM

ora 19.00 – Demonstratii enduro

ora 21.00 – Inchiderea zilei 1 a evenimentului

ora 23.30 – After party in Club 30+ (Calea Cisnadiei, in spatele casei de asigurari)

Duminica 29.09.2010

ora 10.00 – Deschidere ziua a 2

ora 13.00 – Demonstratii de burnout

ora 14.00 – Demonstratii enduro

ora 15.00 – Demonstratii atv

ora 16.00 – Finala Miss Auto Sibiu Magazine

ora 18.00 – Premierea participantilor evenimentului Sibiu Auto Moto Show

ora 22.30 – After party Miss Auto Sibiu Magazine in Hideout pub&more (str. Somesului nr 22)

Ultima oră

Comentariul meu