Peste 200 de oameni au mers joi la stadionul Municipal, dis de dimineață ca să fie siguri că prind bilete pentru meciul de vineri dintre Gaz Metan și Rapid, de la Sibiu.


Oamenii au stat civilizat la coadă ca să prinde bilete la meciul de vineri de la 18.00 de la Sibiu, în care echipa medieşeană dă piept cu gruparea pregătită de Şumudică. Sibienii au trebuit să scoată din buzunare 30 sau 50 de lei ca să vadă pe viu meciul de pe stadionul Municipal cu Rapid Bucureşti. “Biletele vor fi disponibile la vânzare joi şi vineri, atât la Mediaş cât şi la Sibiu” au anunţat oficialii Gazului. Tichetele se pot cumpăra la Sibiu, de la stadionul Municipal. Cine nu se încumetă să dea bani pe bilete, poate vedea meciul la televizor, în direct pe Digi Sport. Gazul va mai juca la Sibiu încă un meci, cel cu U Cluj, după care, echipa revine pe arena proprie, aflată acum într-un amplu proces de modernizare, mărindu-se capacitatea acestuia şi schimbându-se totodată şi gazonul.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. cred ca depinde varsta copilului. cand am fost la cpada de bilete erau destui capii de 12-14 ani care isi luau bilet.coada a fost mai mare la inceput..cred ca asta e filmat dupa ora 13