scandal cu cuțite și patru arestări în parcarea din fața mediagalaxy sibiuPatru persoane au fost reținute e poliție după ce s-au luat la bătaie și au distrus distrusă o uşă glisantă din termopan şi un panou de afişaj publicitar la Mediagalaxy. Totul a început din cauză că prietena unuia din cei patru a fost agresată verbal de unul din cei implicați în conflict.

Miercuri seară în jurul orelor 19.45, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial situat la ieşirea din municipiul Sibiu, pe DN 1, s-a produs o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Poliţiei Comunale Şelimbăr, precum şi o grupă de intervenţie S.P.I.R. Sibiu în vederea aplanării conflictului, identificării şi însoţirii la sediul Poliţiei a celor implicaţi. Implicate în conflict au fost 4 persoane, respectiv  M.Dorel, în vârstă de 43 ani, domiciliat în localitatea Vităneşti, judeţul Olt; C. Maria, în vârstă de 20 ani, domiciliată în localitatea Cristian, judeţul Sibiu; C. Dumitru, în vârstă de 34 ani, domiciliat în municipiul Sibiu şi C. Emilian, în vârstă de 26 ani, domiciliat în municipiul Sibiu.

Bătălie în toată regula

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că între cele patru persoane a izbucnit un conflict spontan în parcarea complexului comercial, unde s-au lovit reciproc cu pumnii, picioarele şi o ţeavă metalică, iar M. Dorel a folosit şi un cuţit tip briceag, cauzând o înţepătură superficială la antebraţul lui C. Dumitru. Deasemenea, în timpul altercaţiei a fost distrusă o uşă glisantă din termopan şi un panou de afişaj publicitar.

Ultraj și distrugere egal arest

Împotriva lui M.Dorel s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, încăierare, distrugere şi portul fără drept al cutitului în locuri publice, iar ceilalţi 3 sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, încăierare şi distrugere. ”Cei patru autori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu pentru 24 de ore, urmând a fi prezentati Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu