sute de sibieni la coadă pentru depunerea declaraţiilor privind drepturile de autorSute de persoane au stat azi, la cozi la Casa Judeţeană de Pensii, la Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă şi la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru depunerea declaraţiilor privind obţinerea de venituri din drepturi de autor.

Sibienii care trebuie să depună declaraţii privind obţinerea de venituri din drepturi de autor s-au aşezat la cozi încă de la primele ore ale dimineţii, vrând să reuşească să depună în termenul limită declaraţiile necesare.

Oamenii s-au arătat nemulţumiţi de timpul mare petrecut pentru completarea actelor, dar şi de orele petrecute la cozi. În plus, s-au plâns de termenul scurt în care au fost nevoiţi să ducă la îndeplinire noile obligaţii.

„Cu ordonanţa asta trebuia să ne lase mai mult timp. Nimeni nu poate de pe o zi pe alta să facă ce vor ei. De două zile umblu întruna, de azi-dimineaţă stau la cozi şi încă nu am terminat. Şi toate astea pentru ce! Că la şomaj am de plătit exact un leu”, a declarat una dintre persoanele care stătea la coadă la AFOJM Sibiu.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu