prins la furat de grinzi metalice dintr-o hală la tălmaciuÎn data de 23 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tălmaciu au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că dintr-o hală folosită ca atelier mecanic au fost sustrase mai multe grinzi metalice.

Cercetările efectuate au stabilit faptul că în interiorul halei, situate în localitatea Tălmaciu, s-a pătruns prin spargerea unui geam lateral, iar din interior, autori neidentificaţi, au sustras 12 grinzi metalice în lungime de 4 metri, 8 grinzi metalice în lungime de 1,20 metri şi mai multe piese metalice. Furtul a fost comis în perioada 20 – 23 august. Hala este amplasată în extravilanul oraşului Tălmaciu şi nu este asigurată cu sisteme antiefractie sau pază umană.

Prejudiciu de 20.000 de lei

În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 24 august, a fost identificat M. Ştefan, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Tălmaciu, suspectat de săvârşirea acestei infracţiuni. „Prejudiciul, în valoare de 20.000 lei, a fost recuperat integral şi predat părtii  vătămate. Autorul furtului a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pe baza de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentat Judecătoriei Avrig cu propunerea de arestare preventivă.”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu