foto – video: obi inaugurat pe muzică din k1. joi se deschide pentru publicPrimii 8.000 de clienţi vor beneficia de câte un cadou, respectiv un ciocan din partea casei. OBI a inaugurat alături de primarul Iohannis şi alte oficialităţi, al 6-lea de pe piata din Romania dupa Oradea, Bucuresti, Arad, Pitesti si Ploiesti.

„OBI de-al casei“ este de-acum prezent si in viata sibienilor. Cu suprafata totala de aproximativ 10000 m2, magazinul OBI Sibiu va pune la dispozitia consumatorilor o gama extinsa de articole de bricolaj DIY, tehnica, materiale de constructii, decoratiuni interioare, articole de gradinarit si produse de intretinere si renovare a locuintei. „Sibienii vor gasi aici tot ceea ce le este necesar pentru lucrarile de amenajare a casei. Totul intr-un mediu atractiv si familiar, bine structurat si eficient organizat. In afara raioanelor dedicate bricolajului, clientii OBI vor beneficia de o zona dedicata exclusiv gradinii, unica in Romania. Aceasta zona se distinge prin dimensiunile sale, diversitatea produselor si calitatea serviciilor oferite. In gradina OBI, consumatorii vor putea gasi tot ceea ce au nevoie pentru gradinarit si pentru intretinerea plantelor de interior si exterior“, a explicat Romano Quinzi, manager Director la OBI România

Investiţie de 5.000.000 de euro

Situat in zona de nord a orasului Sibiu, noul magazin OBI beneficiaza de 400 de locuri de parcare.

Noul magazin isi va deschide usile pentru sibieni joi, 26 august incepand cu ora 8.30. Investiţia pentru locaţia de la Sibiu este cifrată la aproximativ 5.000.000 de euro. Numai puţin de 120 de angajaţi are magazinul poziţionat la ieşirea spre Mediaş. Conform anunţului făcut de Andras Ranky, Director Achizitii OBI Romania, până la finele anului OBI mai deschide un magazin în Bucureşti.[nggallery id=616]

Iohannis si Trihenea se bucură

Prezenţi la ceremonia de deschidere a magazinului, primarul Iohannis şi prefectul Trihenea au susţinut scurte discursuri în faţa celor prezenţi. „Mă bucur când am ocazia să particip la deschideri de locaţii care aduc bani la taxele şi impozitele locale şi mă bucur că în plină criză OBI a făcut o astfel de investiţie importantă, aici la Sibiu“, a spus Iohannis. Mitropolitul Streza a susţinut o slujbă de sfiinţire a locaţiei.

Fără panglică tăită şi cu muzică neinspirată

Inedit a fost şi modul de inaugurare a magazinului din Sibiu. În locul tradiţionalei panglici tăiate, cei de la OBI au ales să fie unite două cabluri. „În acest fel conectăm Sibiul la reţeaua OBI“ au spus organizatorii. Mai puţin inspirată a fost alegerea melodiei din fundal, respectiv o piesă muzicală celebră pe care se prezintă luptătorii din K1 la Tokyo, alegerea stârnind zâmbete lascive pe feţele celor prezenţi la faţa locului.

Ultima oră

Comentariul meu