video: csu i-a prezentat oficial pe harrison şi masiulis. mai vin doi jucători în maxim o săptămânăMircea Vulc crede că Sibiul are o echipă mai valoroasă ca anul trecut. Antrenorul Audris Prakuraitis este convins că Sibiu va bate Mediaşul în Cupa României. Harrison este bucuros că a revenit la CSU.

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a vorbit pe scurt la începtul conferinţei de presă avută loc la sediul clubului, pe strada Rennes, despre transferurile echipei.

Vulc spune că la Sibiu vor mai sosi încă doi jucători. „Eu zic că am făcut o echipă puternică, mai bună decât anul trecut şi cu jucători mai înalţi, ceea ce contează foarte mult, mai ales că în ultimii trei ani am suferit la acest capitol în ultimii trei ani. Vom mai aduce încă cel puţin doi jucători în perioada următoare” a spus marţi, oficialul lui CSU Sibiu.

Antrenor multumiţ de pregătire şi transferuri

Antrenorul Audris Prakuraitis a vorbit apoi despre transferuri şi perioda de pregătire. Acesta a uimit asistenţa când a declarat că e ferm convins că CSU va bate pe Gaz Metan Mediaş în Cupa României. „Am fost la munte şi toată lumea a tras din greu la pregătiri. Cred că am adus jucători de valoare până acum la echipă. Ne dorim să mai aducem încă doi jucători. Sunt foarte bucuros că pot lucra cu un om ca Mircea Vulc şi să avem suporteri cum sunt aici la Sibiu. Eu personal vreau să câştig cât mai multe jocuri şi dacă echipa va merge aşa cum vreau eu, sper că vom face o figură frumoasă şi în meciurile internaţionale. Nu prea îmi pasă de ce transferuri au făcut celelalte echipe. Începutul de sezon este foarte dificil pentru că jucăm cu Mediaş şi Ploieşti. Cred însă că vom depăşi pe Gaz Metan în dubla confruntare. La Păltiniş a fost ok şi am rămas plăcut impresionat de americanii Brown şi Harrison, pentru că s-au pregătit excelent şi spun asta pentru că se ştie că în general jucătorii de peste Ocean nu agreează pregătirea fizică”, a spus tehnicianul.

Harrison bucuros de revenire

Americanul readus în lot de CSU era fericit că a revenit la echipă. Acesta spune că i-a fost dor de atmosfera de la Sibiu. „Eu ştiu mai mult din jumătate de echipă de acum doi ani. Cred că avem jucători buni anul acesta, mai ales că s-a întors şi Crăciun. Este şi Calotă un jucător foarte valoros. Apoi Brown şi colegul de aici de faţă sunt doi baschetbalişti foarte buni. În cantonamentul montan a fost interesant. Ne-am pregătit bine şi asta contează. Sper să facem o figură frumoasă în sezonul care urmează”, a spus americanul.

Masiulis – scurt şi la obiect

Dialogul uriaşului venit de la Tg Mureş, cu mass – media prezentă la conferinţa de presă a fost extrem de scurt, asta şi pentru că lituanianul nu vorbeşte nici engleză şi nici română. „Am venit la Sibiu pentru antrenorul meu şi pentru că Sibiu este o echipă minunată cu fani care fac o atmosferă extraordinară. Sper să fac treabă bună la CSU Sibiu” a spus pe scurt acesta.

Ultima oră

Comentariul meu