minimax deschide joi la agnita al 4-lea magazin din județul sibiuCompania miniMax Discount inaugureaza joi, un nou magazin în Agnita și ajunge astfel la 32 de unitati in reteaua nationala. Deschiderea este rezultatul unei constructii de la zero pe concept stand-alone, cu o investitie de 750.000 euro si o suprafata de vanzare de 745 mp.

De asemenea, compania va deschide in septembrie alte 4 noi unitati la nivel national. Trei dintre acestea se vor afla in municipiul Alba-Iulia, si fac rezultatul unor reamenajari de spatii operate anterior de reteaua Spar, pe suprafete de vanzare de 531 mp, 512 mp si respectiv 651 mp. Pentru finele lunii septembrie este programata inaugurarea celei de-a 36-a filiale miniMax, in localitatea Gaesti, judetul Dambovita, rezultat al unei reamenajari de spatiu comercial, cu o suprafata de vanzare de 600 mp. ”Expansiunea miniMax vizeaza in primul rand locatii centrale, amplasate in concentratii dense de gospodarii”, a declarat Rainer Exel, director general miniMax Discount.

Zeci de locuri de muncă

Magazinele au 4 case de marcat, 25 de angajati si 25 de locuri de parcare. Oferta de produse cuprinde aproximativ 2.000 de articole: fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare. În județul Sibiu Minimax mai deține un magazin în Sibiu (XXL discount), Avrig și Cisnădie.

Ultima oră

Comentariul meu