video - foto: roxana codreanu de la „burlacul” a locuit 5 ani la sibiuSimpatica şi frumoasa brunetă de la show-ul lui Cătălin Botezatu de la Antena 1, a locuit peste cinci ani la Sibiu şi a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport în 2008.

Una din participantele emisiunii care a filmat ediţia difuzată joi seară de Antena 1, la pensiunea Mai, hotel Hilton, centrul Sibiului şi Muzeul în Aer Liber, spunea în urmă cu doi ani în săptămânalul Sibianul a făcut un pictorial şi a vorbit cu Roxana Codreanu de planurile ei de viitor.

Iată mai jos ce spunea Roxana în 2008!

Bruneta cu o înălţime de 1,70 m vine din capitala handbalului românesc, Râmnicu Vâlcea, unde a fost colegă de clasă şi prietenă cu două dintre jucătoarele de top de la Oltchim. „Am fost colegă la liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea cu Adina Meiroşu şi Oana Manea şi am jucat împreună la echipa de junioare până când eu am decis să plec la Sibiu. Am început handbalul acum vreo 10 ani la Vâlcea” spune Roxana Codreanu.

Îi plac pozele
Vâlceanca a mărturisit în 2008 că fotografia este una din marile ei pasiuni. „Îmi place foarte mult să fac poze peste tot pe unde merg. Am un aparat de amator. Iubesc fotografia şi normal că sunt încântată să şi pozez” a mărturisit Roxi.

Nu ar pleca din Sibiu
Roxy a absolvit în 2008 şi Facultatea de Educaţie Fizică din Sibiu. Frumoasa handbalistă spune că a avut probleme mari de comunicare în urmă cu şase ani când s-a mutat în Ardeal. „Nu prea înţelegeam limbajul şi mai ales unele cuvinte. E haios acum când mă gândesc, dar acum nu aş pleca din Sibiu „. Chiar dacă nu merge prin cluburi foarte des, Roxy e pasionată de muzica de club şi atunci când iese, dansează non-stop.

Înebunită de maşini puternice
Roxana a mărturisit că este înebunită după maşini puternice. „Îmi plac foarte mult maşinile şi sunt la curent cu tot ce ţine de ele. Îmi place să conduc o maşină cu un motor deosebit. Îmi dă o senzaţie incredibilă. Ori de câte ori am ocazia să mă sui la volanul uneia puternice, nu ezit să o fac” mărturiseşte Roxana. Tânăra conducea în 2008 un BMW M3, o maşină cu peste 400 de cai putere, la volanul căreia ai fi tentat să crezi că se află un bărbat. „Este o maşină pe care o iubesc foarte tare. Am mers pe autostradă cu 200 de km/h. Este fantastică senzaţia” a mărturisit Roxy în urmă cu doi ani.[nggallery id=613]

Ochi dulci la poliţişti
Pasiunea pentru viteză era să o coste pe Roxana, dar a scăpat datorită şarmului ei. Handbalista a mărturisit că s-a salvat de zeci de ori de amendă şi nu numai, făcând ochi dulci agenţilor de circulaţie. „Aoleu da de câte ori nu am fost prinsă de radar cu peste 100 km la oră. De obicei fac o faţă nevinovată şi chiar mă pun pe plâns ca să nu îmi ia permisul. De multe ori poliţiştii mai tineri mi-au cerut şi numărul de telefon ca să ne întâlnim. Bineînţeles că le-am dat numere greşite şi am plecat fericită că am scăpat” a mai povestit Roxana, care visează ca într-o zi să îşi cumpere un Audi TT.

 

Ce visează Roxana în 2010

Roxana a povestit celor de la „Burlacul” ca îsi doreste de la viata un barbat inalt, atletic si destept si , desi usor inhibata in fata camerelor de luat vederi, a ales sa-l cucereasca pe Catalin Botezatu in fata unei tari intregi. „Are o fire deschisa, se intelege bine cu restul fetelor, dar totodata spune lucrurilor pe nume, fara menajamente, cateodata chiar intrun mod prea impulsiv, asa cum recunoaste chiar ea. Cea mai mare pasiune a sa este sportul, caruia ii poarta atata dragoste incat, desi a absolvit Academia de Politie, isi petrece timpul ca antrenoare de handbal la Ramnicu Valcea” mai spun cei de la Burlacul în descrierea frumoasei brunete.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. imi plk f mult de roxana.prima data qnd am vazut’o nu mi s’a parut extraordinara dar aqm,este chiar adorabila.as vrea sa pot vb q ea…

  2. Pai casa de piatra pentru Bote, oare chiar asta-i finalul burlaciei ? Cica pe vremuri daca nu te insurai tu te insurau babele..in zilele noastre vad ca l-au facut ,,fericit” antenele 🙂

  3. pe roxana am vazut-o prima data cand eu mergeam la baschet la csu.este o fata foare foarte frumoasa.nu ma asteptam sa o vad la emisiunea lui catalin botezatu da va spun sincer ac e o surpriza placuta.am vazut si io vreo 2 emisiuni si dintre tote concurentele ea e cea mai draguta si nu e cu fitze cum sun mai toate celelalte.totusi ma mir cum de o fata asa de frumoasa nu si-a gasit un barbat?sper sa fii fericita si sper sa reusesti sa castigi emisiunea fiindca meriti si ai si cu ce…bafta