top 10 cei mai sexy cântăreţi din românia - dony îl surclasează pe smiley. vezi tot topul!
Foto: monden.info

Cotidianul Libertatea face topul celor mai 10 sexy cântăreți de pe scena autohtonă a muzicii românești. În cursă se află Puya, Smiley, Alex, Conect-R, dar și Tudor Chirilă.

Un sondaj pus la bătaie începând de marți de către ziarul central pare să agite lumea muzicală românească, asta cel puțin în privința celui mai sexy cântăreț din țară.

Iată mai jos artiștii aflați în cursă:

1. Smiley. Unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului este cu siguranţă  Smiley. Deşi îi aparţine în totalitate Laurei Cosoi, interpretul  hitului „Plecat pe Marte” face furori cu aspectul său fizic în rândul tinerelor din  România.

2. Puya. Rapper-ul bucureştean a frânt inimile admiratoarelor nu doar cu hiturile sale, ci şi cu ochii săi albaştri care pot cuceri orice femeie. Din păcate pentru ele, Puya are o relaţie serioasă şi în curând va deveni tată.
3. Dony. Braşovean la origine, fostul component al trupei Refflex are acel „Sexy thing” care a înnebunit domnişoarele din cluburile din toată ţara. De curând, Dony s-a mutat la malul mării şi gurile rele spun că are mult succes printre fetele din Constanţa.

4. Alex Velea. Proaspăt căsătorit, Alex a frânt inimile admiratoarelor când a mărturisit că este îndrăgostit lulea de Ana, cea care îi este acum soţie. Cu toate acestea, Alex face furori cu pătrăţelele sale de pe abdomen, dar şi cu bicepşii de invidiat.

. Adi Despot. Solistul trupei Viaţa de Vie este genul bărbatului nonconformist care atrage atenţia reprezentantelor sexului frumos prin simplitate şi atitudinea de superioritate. Adi a făcut valuri pe vremea când era în juriul Megastar printre participante.
6. Connect-R. Connect-R alias Ştefan Mihalache a intrat şi el în top 10 cei mai sexy cântăreţi din România. Faţă de ceilalţi bărbaţi din acest top, noutatea la Connect-R este faptul că încearcă să fie cât mai discret în relaţiile în care este implicat. Artistul recunoaşte însă că este îndrăgostit lulea de aleasa inimii sale, Diana.

7. Tudor Chirilă. Deşi timpul îşi pune amprenta şi pe chipul solistului trupei Vama, Tudor, rămâne unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România. Fostul iubit al Andreei Raicu este cunoscut printre cafenelele din Bucureşti ca fiind un adevărat gentelman atunci când este implicat într-o relaţie. Andreea Raicu ştie.

8. Randi. Jumătatea trupei Morandi, Andrei are lipici la fete. Deşi nu ştim dacă Randi are o relaţie serioasă, admiratoare se găsesc în orice situaţie.
9. Cheloo. Pentru femeile care preferă bărbaţii „hard”, membrul trupei Paraziţii este pata de culoare a acestui top. Deşi Cheloo nu se sfieşte să înjure în versurile sale femeia se pare că acesta este un mod de a cuceri. Din păcate pentru admiratoarele sale, Cheloo este un bărbat însurat, la casa lui.
10. Fizz. Bob Taylor este genul de bărbat care recunoaşte în gura mare că femeile îl plac. Mai mult, artistul a făcut şi ceva ajustări penisului său, pentru a cuceri blonde, brunete sau roşcate. Deşi are în plamares şi un film erotic, Fizz nu încetează să ne surpindă când vine vorba de femei.

sursa: Libertatea.ro

CLICK AICI CA SĂ VEZI CINE CONDUCE ÎN SONDAJ SAU PARTICIPĂ LA ALCĂTUIREA TOPULUI

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii