au furat ţigla de pe o clădire a poliţiei din mediaşCinci hoţi au fost prinşi aseară de o patrulă de poliţie în timp ce furau ţigla de pe sediul fostei unităţi de aviaţie, care aparţine acum poliţiei.

În seara zilei de 10 august, în jurul orelor 20.35, o patrulă din sistemul de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Mediaş, formată din doi agenţi de poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au surprins pe platforma fostei unităţi de aviaţie din Mediaş, un grup de  cinci persoane care sustrăgeau ţigle din clădirea fostului comandament, clădire ce în prezent aparţine Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Cu căruţa la ciordit

Cele cinci persoane au fost identificate ca fiind: Z. Roman (34 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş), R. L. (17 ani, domiciliat în localitatea Şaroş pe Târnave, judeţul Sibiu), Z. R. (17 ani, domiciliat în Mediaş), Z. Anamaria (23 de ani, domiciliată în Mediaş) şi C. Mirel (23 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, judeţul Sibiu). „Cele 5 persoane se deplasau cu un atelaj hipo, în care au fost identificate 30 de ţigle, iar parterul clădirii au fost găsite 17 stive de ţigle provenind de la acoperişul clădirii, pregătite pentru a fi sustrase. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu