pivotul arturas masiulius a semnat cu csu. sibiul mai vrea doi jucătoriBaschetbalistul lituanian s-a alăturat oficial de marți dimineață coechipierilor săi în cantonamentul care are loc la Păltiniș.

Deși nu a fost anunțat oficial pe pagina de web a clubului, transferul lui Arturas Masiulius s-a perfectat în urmă cu două zile. Jucătorul de 30 de ani și 2.10 metri înălțime este acum alături de echipă la pregătire în Păltiniș. ”Arturas Masiulius se antrenează deja alături de coechipieri în stagiul de pregătire montană”, a explicat Horațiu Floca. La Păltiniș au ajuns până la urmă și Brown cu Harrison, antrenorul Audris Prakuraitis având la dispoziție un lot cu 10 baschetbaliști.

Contract pe un sezon

Masiulius și Harrison au semnat contracte pe un sezon, iar Brown a semnat pe două sezoane. Oficialii clubului sibian mai caută încă un conducator de joc și un pivot. CSU stă șapte zile la Cindrelul, după care echipa revine pentru pregătire la Sala Transilvania, mai puțin în 17,18 și 19 când la sală se fac noile marcaje.

Turneu la Oradea

CSU Sibiu participă între 2-4 septembrie la un turneu de pregătire ce are loc la Oradea. CSU joacă acolo 3 meciuri cu Oradea, Solnovi și Tg. Mureș. Apoi urmează memorialul Elemer Tordai de la Sibiu, la care participă Rovinari, Pitești și CSM București

Ultima oră

Comentariul meu