o ţigancă a ascuns banii furaţi sub fuste în vagin... la avrigÎn data de 9 august, în jurul orelor 12.30, Poliţia Oraşului Avrig a fost sesizată telefonic de către reprezentanţii unei societăţi comerciale din localitate cu privire la faptul că  două persoane, profitând  de neatenţia unei angajate, au sustras încasările după care au dispărut din societate.

S-a stabilit faptul că respectivele persoane, de sex feminin, au părăsit locul infracţiunii cu un autovehicul ce efectua activitatea de transport persoane în regim taxi, înmatriculat în judeţul Prahova, motiv pentru care s-a dispus urmărirea autovehiculului. În jurul orelor 1225, un echipaj al Serviciului Rutier a oprit autovehiculul ce corespundea semnalmentelor date pe DN 1, în localitatea Bradu, întrucat acesta a fost înregistrat cu aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare, fiind condus pe raza localităţii Bradu cu viteza de 71 km/h.

Circ de nedescris

În momentul opririi autovehiculului, lucrătorii au fost sesizaţi de către Dispeceratul IPJ Sibiu despre faptul că autoturismul respectiv este dat în consemn de către politişti din cadrul Poliţiei Orasului Avrig, întrucat ocupanţii acestuia sunt suspecţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt. În continuare poliţiştii rutieri au procedat la identificarea ocupanţilor autoturismului şi conducerea acestora la Poliţia Oraşului Avrig. „La comitertea infracţiunii au participat: C. Damian, în vârstă de 33 de ani, Ş. Maria, în vârstă de 26 de ani, asupra căreia a fost găsită suma de bani şi R. Luciana, în vârstă de 26 de ani, toţi domiciliaţi în judeţul Prahova. În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi autorii faptei, iar la percheziţia corporală a fost găsită suma de bani reclamată ca sustrasă, respectiv 1.200 lei”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. În urma cercetărilor s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a învinuiţilor C. Damian şi Ş. Maria, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliţiei Oraşului Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu