şapte radare în cascadă miercuri pe dn1 la graniţa cu alba şi braşovAcţiunile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu continuă şi în această săptămână.

Astfel că, în cursul zilei de mâine, 10 august, pe DN 1, poliţiştii rutieri vor desfăşura o amplă acţiune în cadrul căreia se va urmări, cu preponderenţă, sancţionarea  nerespectării normelor rutiere privind viteza de deplasare. Acţiunea se desfăşoară pe DN 1, pe tronsoanele de drum Sibiu – limită judeţul Alba şi Sibiu – limită judeţul Braşov, în intervalul orar, respectiv 7.00 – 13.00 şi 15.00 – 21.00. La această acţiune sunt angrenate 7 aparate radar şi 25 de lucrători de poliţie.

„Reamintim că, acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu