foto: libertatea
Foto: Libertatea

În rolul blondei nu a mai fost Bianca Drăgușanu ci frumoasa Mihaela Stanciu, concurentă la emisiunea “Burlacul”, de la Antena 1.

După ce anul trecut partida de amor care s-a petrecut în apele Mării Negre a propulsat- o pe Bianca pe prima pagină a ziarelor, anul acesta a fost rândul altei blonde. Zilele trecute, Mihaela şi Bote şi-au făcut de cap în valuri, în timp ce filmau pentru show-ul de la Antena 1.

Ce-i drept, acum lucrurile nu au mers prea departe, designerul şi Mihaela încercând să-şi păstreze, măcar aparent, hainele pe ei. Cum s-a ajuns aici? Păi, nici protagoniştii nu ştiu prea bine. Însă sigur e faptul că Mihaela a reuşit să devină una dintre favoritele burlacului. Cei doi au avut, cu puţină vreme în urmă, o şedinţă de masaj la Manavgat, în Turcia, moment în care s-au cunoscut mai bine. În România, a urmat o plimbare romantică, pe malul mării, care s-a terminat cu săruturi pătimaşe şi mângâieri apăsate, în valurile mării.

Mihaela stă în Milano

Mihaela Stanciu are 29 de ani şi locuieşte la Milano, în Italia. A plecat din România după ce, în timpul unei excursii în Cizmă, s-a îndrăgostit de italianul lângă care a călătorit. În prezent, lucrează la aeroportul din Milano. Întreaga scenă de dragoste poate fi vizionată mâine seară, de la 20.30, la Antena 1.

Sursa: Libertatea

Ultima oră

Comentariul meu