Antrenorul Audris Prakuraitis s-a întâlnit luni cu Crăciun, Ban, Calotă, Dohi, Dinu, Tănase şi Lefter. Haiduc ajunge şi el zilele viitoare, iar primi doi străini sosesc vineri. CSU urcă la Păltiniş.

Jucătorii lui Csu Sibiu au aşteptat curioşi să îl vadă pe noul antrenor al echipei, la locul unde în fiecare vară se reiau antrenamentele. Podeţul de peste prâiaşul din parcul Sub Arini a fost martor la primul discurs ţinut de Audris Prakuraitis în faţa celor şapte baschetbalişti prezenţi, asta după ce directorul executiv Mircea Vulc l-a prezentat pe lituanian şi acesta a dat mâna cu fiecare în parte. „Vreau să fiţi serioşi şi să vă pregătiţi cum trebuie. Dacă respectaţi ce vreau de la voi e foarte bine, dacă nu atunci puteţi să rămâneţi acasă. Sunt convins că ne vom înţelege şi vom face treabă bună”, le-a spus tehnicianul celor prezenţi. După aceea universitarii, cu „Bâtă” în frunte au început primul antrenament din această vară cu câteva alergări în parcul Sub Arini.

video – foto: csu s-a reunit doar cu 7 jucători. brown şi harrison se întorc la sibiuUrcă la munte

CSU Sibiu va efectua săptămâna viitoare un stagiu de pregătire fizică în staţiunea Păltiniş, cazarea fiind făcută la hotel Cindrelul. „Vreau să ne punem la punct şi cu pregătirea fizică. Avem un început dificil de sezon şi sper ca până la primele meciuri cu Mediaşul în Cupa României şi apoi cu Ploieştiul în campionat, să atingem o formă bună de joc” a mai spus noul antrenor. La Păltiniş va fi prezent şi Haiduc care revine în ţară în câteva zile.

Revin doi americani. Negocieri cu doi lituanieni

După ce s-a consultat cu Audris Prakuraitis în privinţa lotului pe care îl vrea, Mircea Vulc a negociat noi contracte cu americanii Brown şi Harrison. „Cei doi au semnat cu noi şi sosesc vineri la Sibiu. Cu restul am vorbit şi i-am anunţat până în 30 iunie, aşa cum le-am promis, ce decizii a luat clubul şi noul antrenor” a explicat directorul executiv Mircea Vulc. Sibiul va mai aduce în următoarea perioadă cel puţin 3 jucători străini. „Este vorba de doi lituanieni şi un pivot cu care suntem în tratative avansate” a mai spus Mircea Vulc.

[nggallery id=610]

Trei turnee la Oradea, Sibiu şi în Ungaria

CSU Sibiu va participa în perioada 2-4 septembrie la un turneu la Oradea, iar apoi între 11 şi 13 septembrie se va organiza memorialul „Elemer Tordai” la Sala Transilvania. În fine Sibiul va juca 3 partide în Ungaria. „Vrem să avem cel puţin 10 partide de verificare disputate până încep cele oficiale. În Ungaria vom juca cel mai probabil şi cu cei de la Debrecen” a mai explicat Mircea Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu