dezamăgitor: doar 1.800 de bilete vândute din 3.800 pentru gaz metan - fc timișoaraGazul va juca cu Timișoara de la ora 17.00 cu un stadion Municipal mai mult gol decât plin. Clubul medieșean mai are nevândute peste 2.000 de bilete, care se mai pot cumpăra de la stadion până la ora meciului.

Prețurile destul de piperate stabilite la bilete pentru primul meci după 14 ani în liga 1, la Sibiu, i-au speriat pe sibieni. Gaz Metan a comercializat aproximativ 1.800 din cele 3.800 de tichete puse în vânzare la prețul de 30 și 50 de lei. Gaz Metan dispută duminică primul din cele 4 meciuri pe care le va juca la Sibiu, din cauză că la Mediaș se fac lucrări de refacere a gazonului și mărire a capacității stadionului propriu.

Gazul va mai juca la Sibiu cu U Cluj, Sportul Studențesc și Rapid București. Partida cu FC Timișoara se joacă duminică de la ora 17.00 și este televizată de GSP Tv. Bilete pentru acest meci se mai pot cumpăra până la ora 15.00

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Asa merita…adica in champions league la unirea zenit e 5 lei….si aici de 10 ori mai scump desi e un meci de 1000 de ori mai putin important?!

  2. Parca sibienii vroiau fotbal…nu asta era singurul lucru care i se tot reproseaza lui Johannis? Oras plin de asa-zisi iubitori ai sportului =)) se plangeau de lipsa unei echipe locale… penibil. Oricum e drept ca fotbalul *romanesc e de rahat si plin de blaturi deci 1800 e un numar enorm!

  3. Dezamagitor:)) chiar ma bucura faptul ca au ramas cu ”buza umflata” 30 si 50 de lei? Ma duc pe Ghencea la meci de CL sau Europa League de banii aia. 10/15 lei daca vor sa se vanda toate biletele.

  4. Nici un „dezamagitor”..! Era de asteptat la cat de nesimtiti si lacomi au fost.
    Pai 30/50 de lei? Chiar asa voiau sa profite de sibieni ? Nu-s prosti, iar ei doar o echipa ce abia a scapat de retrogradare