Antrenorul Cristi Pustai crede că echipa sa poate să bată pe timișoreni, mai ales că Gaz Metan a învins în returul trecut cu 2-0 la Timișoara.

Antrenorul principal al celor de la Gaz Metan Mediaș a mărturisit înaintea meciului de duminică de la ora 17.00 ce se dispută pe stadionul Municipal din Sibiu că speră ca jucătorii săi să se mobilizeze pentru o victorie cu puternica echipă a Timișoarei. “Echipa din Timişoara este o formaţie care ne reprezintă în Europa şi din această cauză meciul este poate mai important. Îi felicit pentru cele trei puncte aduse pentru ţară, cu victoria de aseară (n.r. – din Liga Europa), dar sperăm ca duminică să mai adăugăm încă trei puncte peste cele obţinute cu Brăneşti. Şi o remiza este bună, oricum este important să punctăm în clasament. Noi tratăm orice meci ca să-l câştigăm, iar în faţa Timişoarei avem un ascendent în privinţa rezultatelor. Din cele 12 puncte puse în joc, în ultimele două ediţii de campionat, noi am luat şapte”, a spus Pustai.

Se teme de desincronizări

Tehnicianul a afirmat că desincornizările din jocul echipei sale vor dispărea după mai multe etape. “A fost prima etapă, au fost câteva desincronizări, greşeli neforţate de adversar, dar este normal în această fază. Le-am analizat, să sperăm că le-am corectat, dar cu siguranţă vor mai fi şi în această etapă câteva. De abia după câteva etape echipa îşi intră într-un anumit ritm şi jucătorii merg spre o formă sportivă ridicată. Am remarcat şi aspecte pozitive la acest prim meci, ne-am creat multe ocazii de a înscrie şi o frecvenţă mare de şuturi la poartă”, a adăugat Cristi Pustai.

Ultima oră

Comentariul meu