un bătrân de 81 de ani şi un taximetrist cu permisul suspendat au omorât doi oameni la ocna şi pe calea guşteriţei
Foto: Arhivă

Cele două evenimente rutiere grave soldate cu decesul a două personae au avut loc în după amiaza zilei de miercuri. Un bărbat de 66 de ani şi o femeie de 74 de ani au murit din cauza rănilor suferite. Femeia a fost lovită de un taximetrist pe trecerea de pietoni.

Primul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 17.30, pe str. Cânepii din oraşul Ocna Sibiului, judeţul Sibiu.        L. Dumitru, în vârstă de 81 ani, domiciliat în oraşul Ocna Sibiului, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, având direcţia de deplasare înspre strada Cânepii, la intersecţia străzilor Pârâului, Mihai Viteazul şi Cânepii din oraşul Ocna Sibiului, nu a adaptat viteza de deplasare pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit un cap de pod din beton aflat pe partea stângă în direcţia sa de deplasare, după care a ieşit în afara părţii carosabile, pe partea dreapta în direcţia sa de deplasare, şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil situat pe str. Cânepii. „În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat, T. Gheorghe, în vârstă de 66 ani, pasager pe locul din spate al autoturismului şi vătămarea corporală gravă a soţiei conducătorului auto, L. Victoria, în vârstă de 73 ani,  pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.În momentul producerii accidentului, pasagerul de pe locul din spate, T. Gheorghe, nu purta centura de siguranţă”, spune Adela Negoi, de la IPJ Sibiu.

Taximetrist cu permisul suspendat

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în jurul orei 21.30, pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu, judeţul Sibiu. L. Gheorghe, în vârstă de 22 ani, domiciliat în localitatea Cârţa, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism inscripţionat TAXI, din direcţia Centru spre str. Podului, ajuns la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu nr. 13, nu a acordat prioritate de trecere şi l-a accidentat grav pe pietonul T. Aurelia, în vârstă de 74 ani, domiciliată în municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, care era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată atât cu indicator, cât şi cu marcaj rutier. În urma accidentului, T. Aurelia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu unde, datorită leziunilor suferite, a decedat. „Conducătorul auto, L. Gheorghe, la data şi ora producerii accidentului rutier,  avea suspendat dreptul de a conduce din data de 08 iulie a.c. pentru depăşire neregulamentară şi nu deţinea atestat profesional de exercitatre a dreptului de a efectua transport de persoane în regim taxi” a mai explicat Adela Negoi, de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu