inedit: ştirile kanal d în direct din piaţa mare din sibiuÎn luna august, Kanal D organizeaza Caravana Stirilor Kanal D – „Romania este orasul tau”, in 12 orase ale tarii, de unde va transmite live principalul jurnal al zilei de la ora 19:00, avandu-l ca prezentator pe Christian Sabbagh. Sibiu este primul oras din traseul caravanei de unde Kanal D va transmite in zilele de 2 si 3 august, din Piata Mare, jurnalul Stirile Kanal D de la ora 19:00 cu Christian Sabbagh.

Sibienii curioşi sunt invitaţi luni, 2 iulie 2010, ora 12:00 la studioul mobil Kanal D, din Piata Mare, Sibiu, unde gazda principalului jurnal de stiri Kanal D, Christian Sabbagh va avea o discutie lejera despre cel mai nou concept de stiri din Romania. „Cu aceasta ocazie vom avea posibilitatea sa ne cunoastem mai bine, sa impartasim idei si opinii despre activitatea jurnalistica si despre problemele arzatoare ale urbei si comunitatii”, se arată într-un comunicat al Kanal D.

Jurnale live din zeci de oraşe

Pentru prima data in Romania o televiziune nationala transmite live principalul jurnal de stiri din afara studioului central de la Bucuresti, din diferite orase ale tarii. Astfel, Kanal D este prima si singura televiziune din Romania care va transmite live principalul jurnal de stiri al zilei din Sibiu, Brasov, Bacau, Iasi, Galati, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures, Baia Mare. Prin acest eveniment Kanal D isi propune ca timp de o luna de zile, 12 orase sa devina, pe rand, Capitala Stirilor Kanal D si punctul zero al informatiilor cotidiene nationale. Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D va conduce aceasta caravana si va trasmite din fiecare oras, cele mai importante stiri locale si nationale, in cadrul conceptului „Romania este orasul tau”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu